Hjem / Nyheter / Styremøte 16. april

Styremøte 16. april

Samtaler med trenere
På styremøtet mandag 16. april var det en rekke saker på dagsorden. En av sakene gjeldt neste sesongs trenerstall. Leder Svein O. Solberg gir et lite resymè fra møtet.

Her er noen av sakene som stod på agendaen:

– Status Fredrikstad Cup

– Status dommer utvalget

– Status trenere for sesongen 2007/2008

– Under punktet Fredrikstad Cup kunne hovedlagleder Kristin Ø. Lund bekrefte at alt var under kontroll.

– Fra dommerutvalget kunne Eva Semmerud fortelle at LHK-90 har 8 kvote dommere og 7 laugsdommere for sesongen 2007/2008.

– Når det gjelder trenere for sesongen 2007/2008 har Sportslig Utvalg gjort en kjempe jobb. Vi har skrevet kontrakt med ny trener på J13 og vi er i disse dager i avsluttende samtaler med flere av trenere, dette er trenere som er i klubben i dag, sier leder Svein O. Solberg.

Neste styremøte er onsdag 25. april kl 18:00. Da står det revidering av klubbhåndboka på agendaen.