Hjem / Nyheter / To dager med trening, kamper og sosialt fellesskap

To dager med trening, kamper og sosialt fellesskap

Suksess for ungdomssamlingen

– Kjempegøy! Jentene fra J13 var godt fornøyd med første del av den to dager lange fellestreningen for ungdomslag som Lillestrøm HK-90 gjennomførte i Skedsmohallen 12. april. Se bilder og video fra arrangementet.

Kvartetetten Jon Dobloug, Lars Johansen, Svein Risberget og Arne Sæther. var like tilfredse De fire trenerne hadde ansvaret for tematreningene første dag.

– Dette bør vi fortsette med. Vi fikk trent på spesielle ting som vi mener er viktige. Dessuten var det sosialt. Dette bygger klubbfølelsen, sa de.

De var også godt fornøyd med jentenes innsats. De var motiverte og fokuserte på oppgavene under treningen. Øvelsene var allsidige, men gikk for eksempel på spesialskudd fra kanten, riktig innhopp og finting.

Over 70 deltakere

70-80 spillere fra J12 og til og med J18 var med på ungdomskvelden. Også G12 og G17 deltok. Arrangementet startet opp kl 17 og avsluttet kl 21.Det var tøffe tematreninger, slitsomme aerobicøvelser og harde skuddøkter med radarmåling.

Mens J18 hadde «siste kveld med gjengen» og trener Arne Sæther, avsluttet de andre med felles hygge, pølser og brus, i kafeteriaen.

I tillegg presenterte klubbledelsen en ny trener: Jan Erik Sem, tidligere Raumnes/Årnes-trener, skal trene J94 neste sesong og var førstemann opp av hatten i neste åres trenerkabal.

– En bra kveld. Det virker sånn i alle fall. Flere av ungdommene har sagt det var bra. Selv synes jeg det har gått i ett eneste kjør, sier Linda Næss Solheim fra styret.

I 21-tiden var hun i full gang med å rydde opp sammen med de andre vvoksne som var med å ta i et tak for å få arrangementet i stand.

ungdomsinitiativ

Fellestreningen er et initiativ som startet i ungdomsutvalget og som senere flere av klubbens utvalg har arbeidet med. Det strekker seg over to dager.

Mens første dag fokuserte på trening og felles hyggelig samvær, skal siste dag, fredagskvelden, stå i håndballkampenes tegn. Ungdomslagene skal spille mot hverandre. Guttelag er invitert fra både Fet og Frogner for å spille mot LHK-90s jentelag.

Jente-jubel

– Det er topp! Vi gleder oss til å spille mot guttene. Da skal vi bruke muslene våre, stråler en gjeng jenter fra J13.

Camilla, Marita, Sara J. Stine, Johanne og Rakel er alle veldig godt fornøyde med fellessamlingen.

– Det har vært veldig morsomt. Det er gøy å lære nye ting. Være sammen med de andre. Treningen har vært bra, sier de.

– Så dette kan dere tenke dere å være med på igjen?

– Å, ja!

Her kan du se bilder fra treningssamlingens første dag .

Her kan du se liten video fra slutten av treningen – bl.a. med radarmåling av skudd.