Hjem / Nyheter / Trenerforum 26. april avlyst:

Trenerforum 26. april avlyst:

Lars Johansen

For få trenere meldte seg
Torsdag 26. april skulle det ha vært trenerforum for alle LHK-90s trenere i Skedsmohallen. Planen var at Lars Johansen (t.h) skulle gi trenerne tips og gode råd i «trenings- og kampsituasjonen». – For få meldte seg, sier Linda Næss Solheim i styret.

– Faglig påfyll er alfa og omega, sa Lars Johansen da vi snakket med ham om trenerforumet han skulle lede.

Men det får bli neste gang. Linda Næss Solheim forteller oss at man har valgt å avlyse trenerforumet fordi man hadde mindre enn en håndfull påmeldte – av de var heller ikke alle trenere, men i stedet fra fra styret og sportslig utvalg.

– Vi prøver igjen til høsten. Kanskje vi klarer å få samlet troppene da. Tidspunktet var nok ikke det beste denne gang, sier Linda.

Kanskje kan programmet gjentas. For nedenfor er det vi skrev da klubben sendte ut innkallelsen:

På møtet – som vil vare fra 18.15 til 21 – vil du få tips, råd og det blir anledning til å snakke om felles utfordringer knyttet til det å lede laget i trening og i kamp.

I forbindelse med møtet vil trenerne også få anledning til å se på hvordan en trening med G17 regionslaget i Oslo og Akershus gjennomføres.

Lars, som er trenerutvikler i Norges Hånndballforund i det daglige, tror det er viktig at en klubb som Lillestrøm HK holder trenerforum ved jevne mellomrom.

– Faglig påfyll er alfa og omega. Vi trenger å komme sammen, snakke om felles utfordringer, og se hvordan vi kan forbedre oss og heve kvaliteten på det vi driver med, sier Lars.

Han poengterer dessuten verdien av at trenerne i klubben kjenner hverandre, samarbeider og har en felles plattform for arbeidet.

Påmelding til trenerforumet skal skje til Lars før 23. april. Trykk her

I forbindelse med trenerforumet vil man bruke bane 3 fra kl 1900 – 2100. Det betyr atJ 12 mister sin treningstid fra kl 1900 – 2000.,J 13 fra kl 2000 – 2100. J 9 mister sin tid i treningssalen fra kl 1800 – 1900 og J 15 i treningssalen fra 1900 – 2000.