Hjem / Nyheter / Dag 2 Fredrikstad Cup 2007:

Dag 2 Fredrikstad Cup 2007:

G17-gutta shower i Fredrikstad cup.

Tøff kamp om sluttspillplasser
– Det har vært en fin turnering så langt. Flere av lagene har også gjort det bra, sier Linda Næss Solheim i Lillestrøm håndballklubb etter dag 2 av Fredrikstad Cup. Både J12 og J15 har begge sine lag i A-sluttspill. Der er også J16 og ett av J14-lagene. Dessuten er nesten alle de andre i B-sluttspill.

Resultater her. Bilder blir lagt ut senere her. LHK-TV her – etterhvert Rreportasje og FBT-TV her

Til dere som følger med lagene deres hjemmefra:

I skrivende stund er ikke alle resultater kjent og offentliggjort. Klart er det imidlertid at J16 ble slått 7-14 av Vollen i A-sluttspillet.

J15-lagene tapte 1/8 finalene mot henholdsvis Nordstrand og svenske Ønnereds.

J14-1 havnet på 2. plass i sin innledende pulje. I 1/8 finalen ble de slått ut ut av Skogstrand. J14-2 ble slått ut i innledende pulje..J14-3 viste heroisk innsats i 1/8 finale i B-sluttspillet, spilte uavgjort, var uheldige og røk ut på straffekastkonkurranse søndag kveld.

Kvartfinaler i B-sluttspillet venter to av J13-lagene etter at J13-2 slo ut Skogstrand 2 i 1/8 finale søndag kveld.

Også G17 er klare for kvartfinaler i B-sluttspillet.

Sent i går kveld kjempet begge J12-lagene om kvartfinaleplass i A-sluttspillet. I de innledende puljene storspilte de og gikk greit videre derfra.

Lovende av de yngste

– Uansett resultater, tror jeg det sportslig har værten fin opplevelse for lagene. Mange har også gjort gode prestasjoner. Blant annet spilte J10 en topp kamp mot BSK i ettermiddag, sier Linda Næss Solheim fra styret.

Mange av de yngste har vist en sann idrettsglede og virkelig flotte takter under turneringen.

Både J10 og J11, pluss guttelaget G11, har vist at LHK-90 i dem har noe å glede seg over i årene som kommer. Så var det showgutta, da. G17 laget, bestående av balltalenter fra idrettslinja i Rælingen, ergått på noen tap. Annet var da ikke vente, heller, når de starter opp med håndball i 17-års alderen. Men progresjonen, smilet og ballunstene, har gjort de til litt av noen publikumsyndlinger. En herlig gjeng!

Under siste kamp fredag kveld både headet de til hverandre og gjorde ekstraordniære frikast. Også keeperen lagde show. Og søndag fikk de som fortjent: Uavgjort mot danske Randers.

Fin atmosfære

Det var en fortettet og sterk atmosfære i hallene utover søndagen, da det ble kjempet om sluttspillplasser og pokaler og ære lokket i det fjerne. Fullsatte tribuner, mye jubel, salte tårer. Men alt i alt fullt av gode opplevelser.

Og om kvelden ventet diskotekeket og gode middager på både spillere og de litt eldre, enten de ble inntatt på skolene, i byen, eller på hotellet. Alt i alt en fin dag, med mye sol, og litt regn.

Akkurat sånn det skal være på en håndballturnering.

Stor ros også til LHK-90s supporterne som markerer seg med med godt humør og bra oppførsel og sørger for at alle lag får kjenne støtte fra tribunen.

PS: Vi kommer med flere bilder, video ettterhvert. Send inn bilder fra lagene deres til oss. Legg også selv ut reportasjer på egne lagsider eller send oss litt tekst som vi kan legge ut. Husk at cupen er en fin anledning til å ta nye lagbilder til nettet – i drakter.

Reportasje fra første dag av Fredrikstad Cup finner du her og dag 3 her.