Hjem / Nyheter / Fredrikstad Cup-FAQ:

Fredrikstad Cup-FAQ:

Skrevet

Bli med på «Fangene på Fortet»?
Når skal bussen gå? Hvor skal vi bo? Og hvor skal vi spille kampene våre? Det er mindre enn en måned til Fredrikstad Cup. Her gir vi deg svar så langt vi kan. Dessuten gir vi info om konkurransen «Fangene på Fortet».

1. Når skal spillerne dra fra Skedsmohallen fredag?

– Arrangøren er ikke ferdig med kampoppsettet ennå. Vi kan ikke bestemme avreisetidspktunkt før vi vet om noen lag får kamper på fredag.

2. Når er kampoppsettet klart?

– Vi har vært i kontakt med dem, og de har sagt at det skal foreligge rundt 1. mai. Så det kommer nok en av de første dagene. Hovedlagleder Kristin sjekker på hjemmesiden til cupen. Det kan de som er interessert også gjøre. Se her.

3. Er det bestemt hvilken buss lagene skal fordeles på?


– Vi har ikke fordelt lagene på busser så lenge vi ikke vet noe om kampoppsettet og om noen skal spille på fredag.

4. Hvilken skole skal vi bo på?

– Spørsmålet om hvilken skole vi skal sove på, var heller ikke avklart da hovedlagleder snakket med dem sist. Og derfor kjenner vi heller ikke avstandene.

5. Går alle kampene i haller og hvordan ligger disse i forhold til skole?

– Alle kampene går i haller (Kongstenhallen, Sarpsborghallen, Borgenhallen) og det er skyttelbusser mellom skolene og hallene, og mellom hallene. Disse er gratis for spillere med deltakerkort. På LHK-90s side kan foreldre og supportere også gå inn på kamp-menyen og finne veibeskrivelse til de ulike hallene.

6. Deltagerkort? Får spillerne det på bussen eller ved ankomst Fredrikstad og hvem får de det fra?

– Deltakerkortene får vi ved ankomst. Laglederne kan hente de ut i infodisken i Kongstenhallen har vår hovdelagleder fått oppgitt. Hvis du er spiller, vent til du får beskjed av lagleder om hvor og når de deles ut.

7. Hva får spillerne og lederne å spise?

– Menyen for deltakerne var ikke avklart sist vi snakket med arrangørene, men etter oppfordring fra Kristin sa de at de ville også legge det ut på hjemmesiden sin.

8. Hvor kan vi se tidtabeller og program?

– Oppslag med tidstabell blir hengt opp på skolene og i hallene. Hovedlagleder Kristin har ytret ønske om at de også skal legge det ut på nett – de sier de vil vurdere det.

9. Er det dusj på skolen vi skal ligge på?

– Vi har fått opplyst at det er dusjemuligheter på alle skolene.

10. Hvor foregår bespisningen, på skolene eller må vi reise noe sted?

– Matservering (frokost og middag) foregår i en stor ”hall” (telt) utenfor Kongstenhallen.

11. Hva slags andre aktiviteter kan deltakerne være med på?

– Blant mulige aktiviteter er det annonsert bading i uteanlegg. Det viser seg at det skjer utbedringer der som ikke er ferdigstilt til Fredrikstad Cup, men svømmehallen innendørs (ligger ved siden av uteanlegget) kan benyttes. Og vi som har A-deltakerkort har fri inngang når vi ønsker det.

Foreldre og supportere bør sjekke på nettet hva slags tilbud som Fredrikstad har under turneringen. Det finnes mye spennende å kikke på i og rundt byen. Vi anbefaler for eksempel en tur og en lunsj i Gamlebyen og et besøk på historiske Kongsten Fort. Fortet ligger rett bak Kongstenhallen. Det er gammelt, helt fra år 1685, og det ble opprinnelig satt opp for å forsvare Gamlebyen mot svenskene.

12. Hva er «Fangene på fortet?

– Fredrikstad Cup arrangerer en egen versjon av TV-3s «Fangene på Fortet». Det foregår selvsagt på Kongsten Fort. Med mange spennende oppgaver og drakter fra fortiden skaper de en egen og spennende atmosfære, lover de. Utfordringene er mange og nye for hvert år. Og det seirende kaget kan vinne «Gullpengene», belønningen for den innsatsen dere har fortjent og våegstykkene dere har utført. Dette er for lag som er 13 år eller yngre. Priser: Er inkludert i våre A-kort, men laget må bestille tid på forhånd.Husk dere vil være med, bestill ved å sende mail til post@fredrikstad-cup.no. Les mer på hjemmesiden her.

13. Hvilket hotell ligger de fleste LHK-foreldrene? Hvordan finner vi veien dit?

– De fleste fra LHK-90 ligger på Choice hotel i Sarpsborg. Book her. Du får også anbefalt andre overnattingsstederher.


Top