Hjem / Nyheter / Her er den siste informasjonen:

Her er den siste informasjonen:

LHK-90 klar for avreise!
Endelig! Lillestrøm Håndballklubb er klar for avreise til Fredrikstad Cup 2007. Spillerbussene går fra Skedsmohallen klokken 17 fredag. LHK-90-spillerne skal bo samlet – på Trara skole. Fellesmiddag for alle LHK-fans på foreldrehotellet i Sarpsborg.

All nødvendig info Her . Arrangørens info Her Huskeliste for deltakere Kampoppsettet her Fredrikstad Blad artikkelher.

– Alt er under kontroll. Vi har en plan. Og jeg tror hele klubben gleder seg til å dra på cup sammen, sier Linda Næss Solheim i styret.

Hun kommer rett fra møte med alle laglederne. Der er alle detaljer for turneringen gjennomgått.

– Hvilken skole skal vi bo på, hvordan komme deg til hallene og hva du får til middag.

– Du finner svar på alt dette i et eget skriv (øverts på denne siden. red,anm)De fleste lagene skal bo på Trara skole i Fredrikstad sammen. Bare ett lag har valgt en annen løsning. De har leid hytter som de skal på sammen med foreldrene. Mange av de andre foreldrene har samlet seg på samme hotellet i Sarpsborg som vi skal ha fellesmiddag lørdag kveld, forteller Linda.

Fellesmiddagen lørdag kveld har nitti personer meldt seg på. De fleste foreldre, søsken, trenere, lagledere og andre tillitsvalgte. Flertallet av spillerne er på diskotek.

– Er det flere som har lyst til å spise sammen med de andre i klubben, er det bare å si fra til meg. Det er en unik anledning til å komme sammen og bli kjent med andre enn akkurat de som du er sammen med på laget, sier Linda, som sammen med hovedlagleder Kristin har hatt mye å gjøre med planleggingen av cupen.

– Avreise for spillerne er fredag kl 17. Går ferden til hallene eller til skolen de skal bo på?

– Vi er ble enige om på møtet at bussene reiser direkte til skolen, sier Kristin.

– Hva med deltakerkort?

– Noen fra styret har ansvaret for å hente deltakerkortene i Kongstenhallen. Deltakerkortene blir deretter fordelt til hver lagleder når vi er framme på skolen.

– Får vi egen T-skjorte fra Fredrikstad Cup?

– Spillerne og lederne får T-skjorter. De blir det ut til alle.

– Hva annet trenger vi å vite som ikke fremgår av dokumentet nederst i denne artikkelen?

– Hvordan det enkelte lag organiserer f.eks kveldsmat fredag kveld, hvilke aktiviteter laget skal være med på, hva dere skal ha med på bussen, lommepenger, bruk av mobil osv.. er opp til lagsapparatet til det enkelte lag. Husk å ta reisesyketabletter før reisen dersom du trenger det. (og ta også med en tab.til hjemreise).

Sty ber videre alle om å ta med BADETØY siden det er mulighet til å bade.

Linda håper alle tar med seg godt humør, bjeller og annet supporterutstyr og er med å heie LHK-90 spillerne frem.

– Det er kjempefint om man får tid og anledning til å se andre lag enn de en selv har barn eller søsken på. Bli med og hei spillerne våre frem, oppfordrer Linda.

Mange av lagene har forberedt seg godt og gledet seg lenge til turneringen. For eksempel er det første overnattingsturen for J10. Aldri har de bodd på skole før – uten mamma og pappa. Det er spennende det! Og for G17 blir det også spennende. Det er første gang at det nydannede laget med spreke idrettlinjeelever stiller opp i en turnering i den røde og blå LHK-90 drakten.

Så gjenstår bare å ønske alle en kjempehelg. Lykke til!

PS: Visste du forresten at Fredrikstad Cup har opprettet et eget nettsted – bare for spillerne. Den finner du her .

Sørg for at du er oppsatt med LHK-saker og supporterutstyr til helgen. Se her.