Hjem / Nyheter / LHK-90 holder trenerkurs 24,25 og 26 august:

LHK-90 holder trenerkurs 24,25 og 26 august:

Roger Hexeberg

Vil du være trener?
Skal du for første gang trene et lag til høsten? Eller drømmer du om å trene et lag? Da må du ta trener I-kurs. Det arrangeres 24,25 og 26 august om kvelden

– Vi opppfordrer nye og trenere til å skaffe seg nødvendig kompetanse, sier utdanningsansvarlig Roger Hexeberg.

Det er en stor og ansvarsfull oppgave å trene unge. Du må kunne behandle spillerne bra. Du må også ha noe å lære bort og vite hvordan du gjør det. Erfaringen viser at det blir stor forskjell på lagene som har har trenere med utdannelse og bakgrunn og de som ikke har det.

Derfor oppfordres du til å ta trener I kurs uansett nivå på laget du skal trene. Kurset er bra, du lærer mye nyttig, og forbedrer deg mange hakk hvis du allerede har trent et lag men ikke har hatt kurs.

Utdanningsansvarlig Roger Hexeberg er mannen du kontakter for å melde deg på. Alle detaljer er ikke klare, men kurset vil bli avholdt mellom 23 august til og med 28 august. Meld deg på her. Kursavgiften dekkes av klubben dersom du velges ut.

Samtidig vil de som har trener 1 fra før av, få tilbud om ytterligere kompetanseheving.

– Vi ønsker at man melder seg allerede nå. Ta kontakt med meg og sett av tid. Både en selv, laget og klubben tjener på dette. Kompetansehveing på trenersiden er noe av det viktigste vi kan drive med nå, sier Roger Hexeberg, utdanningsansvarlig i klubben.

Roger sier at man håper at mange yngre og nye melder seg til trener 1-kurs. Du trenger ikke å være trener fra før av, får å melde deg på. Gode trenere trenger klubben, gjerne flere på hvert lag.

I fjor var det 15 som gikk på trener 1-kurs – noe klubben var godt fornøyd med.

Mer informasjon om tid og sted for det kommende trener 1-kurset kommer snart via e-post.