Hjem / Nyheter / Ny treårsavtale inngått:

Ny treårsavtale inngått:

Peppes fortsetter som sponsor
Peppes Pizza blir sponsor for Lillestrøm Håndballklubb i tre år fremover. -Vi er veldig glad for å få avtalen på plass. Peppes har vært en god støttespiller for håndballen i Lillestrøm, sier klubbleder Svein O. Solberg.

Peppes Pizza-restauranten i Storgata i Lillestrøm eies av Espen Monsrud. Det er også Espen Monsrud som Svein og økonomiutvalget har forhandlet frem avtalen med.

– Han har ikke barn i klubben eller tilknytning til klubben, men ønsker at Peppes Pizza skal støtte barn og ungdom i lokalmiljøet. Det er kjempebra og ha Peppes med på laget videre, sier Svein.

Han påpeker også at Peppes Pizza i den forrige sponsorperioden var en av klubbens hovedsponsorer. Dermed vil Peppes ha vært med i 6 år når avtalen går ut i 2009. Det er lenge i sponsorsammenheng.

Lillestrøm HK inngår hovedsponsoravtaler for tre år om gangen. I år skal avtalen med Lillestrøm Banken, Nokian Dekk , Grim Maskin,Gullsmed A. Sandberg , Comet sport , Notar Eiendom AS , Kjølovaco – Insul og Scandpower AS reforhandles – tillegg til den som nå er ferdig med Peppes Pizza.

Avtalene har i foregående periode hatt en verdi på 117.000 kroner pr. år for LHK-90.

– Vi håper på det samme eller mer for den kommende perioden. Foruten å få med oss de gamle, håper vi også å få med oss noen nye sponsorer, sier Svein.

Han har laget en power point-presentasjon om klubben som han reiser rundt med i markedsføringssammenheng. Her forteller han om klubben, lagene og sponsoratene – og hvilke plasser på draktene som er ledige.

Svein kan avsløre at økonomiutvalget har flere nye aktuelle sponsorer som de har gjort fremstøt mot.

– Vi skal ha flere møter fremover. Vi håper forhandlingene fører frem, men er veldig glad for nå å ha fått Peppes med på laget de neste tre årene også, slutter han.

Herkan du lese mer om Peppes Pizza.