Hjem / Nyheter / Styret i gang med arbeidet:

Styret i gang med arbeidet:

Ny klubbhåndbok på vei
Styret er i ferd med å oppdatere Klubbhåndboken – boken der du finner alt av rutiner, instrukser og annet essensielt om Lillestrøm Håndballklubb.

Den nye utgaven vil være ferdig etter sommerferien.

– Det var behov for en oppdatering. Det var to år siden vi gjorde det sist. Det er en del ting som har endret seg, sier Svein Solberg, LHK 90-leder.

For eksempel står det i den gamle utgaven at vi bare har jentelag. Det har vi jo ikke. Idag har vi flere flotte guttelag!

– Det er også en del andre ting. Men det er ikke noen radikale endringer, sier Svein.

Klubbhåndboken er «Bibelen», eller «hviteboka» om du vil, for klubben. Her er alt om målsetninger, planer, arbeidsinstrukser for de enkelte rollene i klubben, til oppskrifter for vaffelrøre og dugnadsrutiner.

– Sammen med sportslig plan danner klubbhåndboken rammen rundt det vi driver med. Det er to nyttige verktøy som spiller sammen. Men selv om vi fresher opp Klubbhåndboka, er det ikke behov for å gjøre det med den sportslige planen. Den er kjempebra, og står fortsatt bra, slutter klubblederen.

Vi tipper at det spesielt ferske lagledere og trenere vil synes at det er OK å ha Klubbhåndboken og Sportsplanen når de tar fatt på den nye sesongen. Men også mer erfarne – og spillere og foreldre – vil ha glede av den.

Her finner du Klubbhåndboken som har vært rådende fem til nå.