Hjem / Nyheter / Dag 1 Følg LHK-90 i Partille Cup

Dag 1 Følg LHK-90 i Partille Cup

Skrevet

Klare for verdens største håndballturnering

73 deltagere dro 3.juli

Lillestrøm HK deltar med fem ungdomslag i Partille Cup 2007 i Gøteborg. Turneringen er verdens største håndballturnering, et uoffisielt VM for ungdom. Vi kommer til å følge våre lag fra dag til dag og gi alle interesserte hjemme jevnlige oppdateringer.

Både tekst,video og bilder håper vi å kunne sende hjem til nettsiden for at venner, familie og resten av klubben kan følge med.

Her kan du se bilder fra avreisen.

Alle trygt avgårde

Kl 0830 om morgenen 3 juli lempet to hyggelige bussjåfører enorme mengder med bagasje inn i to tipp-topp moderne toetasjers busser. Noen minutter senere satte cirka 80 spillere og ledere kursen for Gøteborg og Partille, verdens største håndballturnering.

Den gode stemningen ble satt allerede ved avreise. Da hadde J16-jentene overraskelse til lagvenninne Ine. Hun fylte 16 år og det hadde ingen glemt, Det ble gratulasjon og sang over høytaleranlegget og en gave for dagen

Partille Cup er årets høydepunkt for mange håndballspillere i hele verden. Ikke rart. Arrangementet på Heden midt i Gøteborg sentrum er en opplevelse. Fra det store åpningsshowet, via de harde kampene ute på banene, og til de sosiale høydepunktene, enten det er på diskoteket Players Club om kveldene eller på skolene, der lagene fra ulike nasjoner bor.

LHK-90 med 73 spillere og ledere

LHK-90 deltar i år med to to J93-lag, ett J92-lag og ett født i 1991. Flere av lagene har hatt ekstra treningssamlinger eller treningskamoer for å forberede seg best mulig.

De kommer til å møte mange spennende lag både fra Norge, Sverige, Danmark og andre land. Se her for å finne kampprogrammet. Det arrangeres A og B-sluttspill. Turneringens A-sluttspill er tøft. Pga den store konkurransen regnes av mange Partille som et uoffisielt ungdoms-VM.

Bor samme sted

lle lagene skal bo på samme skole ISGR i Molingsgaten – sentralt i Gøteborg – bare ett par minutters gang fra arenaen og Partilla Village. Mange av foreldrene og søsken tar også turen ned og for å tilbringe et par av feriedagene i hyggelige sommer-Gøteborg. Blir det fint vær blir det topp både på Heden på dagen og på Avenyen om kvelden. Og det blir nok bra om det blir litt overskyet også. Værmeldingen? Overskyet frem til lørdag, deretter sol…

Les mer om Partille Cup her.

Top