Hjem / Nyheter / Dag 3 Partille Cup 2007

Dag 3 Partille Cup 2007

Regner høljer ned!

BK Hellton – LHK-90 J15-2

Regnet øser ned. Flere av banene står under vann. Men Lillestrøm-jentene biter fra seg på banen under Partille Cup dag 2. Foreløpig har tre lag muligheter til A-sluttspillplass og ett lag lag er klart for B-sluttspill.

Se bilder fra dag 1 og 2 her/fra dag 3-6 her Se video av J91 her Finn resultater her Andre Partille Cup-artikler finner du her.

På dag to, etter et fantastisk åpningshow med 15.000 mennesker fra hele verden, våknet spillere og ledere torsdag til øsende regnvær.

På Heden var banene blytunge, på Valhalla måtte alle kamper avlyses og flyttes til Heden om kvelden.

Jentene søkte ly under LHK-telttakene mellom kampene, det samme gjorde foreldre og supportere. Men kampene gjennomførte lagene våre med stil og godt humør. Og etterpå kunne de dusje, vaske og tørke drakter og få på seg klær for kvelden. På programmet for de fleste: Diskoteket Players Club. For lederne. Leaders Party. Alt er stort i Partille. Også arrrangementene på kveldene.

Her kan du lese hvordan matchene gikk:

Jenter 15 år j92-1

Etter tap mot HK1 og seier mot Kiruna HK første dag, var det Sävehof 2 fra Sverige som skulle slås. Og det gjorde jentene 7-5. Et par timer senere ble det imidlertid et nytt nederlag. BK Söder ble for sterke. Svenskene vant 10-4 og sendte Lillestrøms førstelag ned på fjerdeplass. På dårligere målforskjell enn HK Fyllingen. Tredjeplass gir A-sluttspill. Fjerdeplass B-sluttspill. Fredagens kamper avgjør!

Jenter 15 år 92-2

Etter 6-17 mot BC Brabant og 6-15 tap mot Nordstrand i den tøffeste pulja i årsklassen i år, sto fjorårets turneringsvinner HK Hellton for tur. Hellton-jentene var gode selvsagt og vant til slutt 14-3. Foran siste dag av innledende ligger LHK-jentene på 6.plass i pulja. Målet er å bite skikkelig fra seg og satse på B-sluttspillet.

Jenter 16 år J91
I øsende regnvær gikk jentene opp i 3-1 mot Mølndals HK og ledet omgangen ut. I 2. omgang satte det svenske laget sperrer og scoret, vi skjøt stang ut. Til slutt gikk svenskene av banen med 11-8 seier. – Synd. Idag viste jentene skikkelig innsats, spilte godt i forsvar og de hadde fortjent å vinne, oppsummerte trener Ivar etterpå.

I siste kamp for dagen ventet Grue IL fra Hedmark på andre siden av banen. Siste sesongs regionsmestre. Men LHK-jentene hadde fått opp dampen og kjørte over Hedmarkslaget. Og denne gang satt også angrepsspillet. 5-1 etter førsteomgang. 7-4 seier til slutt. I 2. omgang produserte vi en rekke 100-prosentsjanser, men Grues keeper Darena sto som en levende vegg. – Kjempekamp. Sånn skal det være, jublet en hes trener Ivar i regnværet etterpå. J16 har på tross av den tråe starten heng på A-sluttspillet. Før siste kamp ligger laget på 4.plass a poeng med IK på tredjeplass, men med litt dårligere målforskjell. Vinneren av kampen mellom de to i morgen går etter all sansynlighet til A-sluttspill.

Jenter 14 – J93-1

Jentene seiler i medvind. Etter den kjempefine seieren første dag, fulgte de idag opp med 9-5 over danske Glostrup HK. Det var øs pøs regnvær og et sjansespill på det glatte underlaget, men ballen skled vår vei. På ettermiddagen var det sterke Bjurslätt IF som ventet. Laget lå på førsteplass, på bedre målforskjell enn Lillestrøm. Kampen ble flyttet fordi banen sto under vann. Men da den gikk på ettermiddagen ble svenskene for sterke. 12-10 vant de til slutt, – Lundegård gikk forbi oss etter seier over Tindlund og vi er på 3. plass. Målet er å slå Lundegård i morgen og komme på annenplass i pulja, sier trener Jan Skyrudsmoen, som er svært fornøyd med oppholdet så langt. Det virker som jentene både på førstelaget og andrelaget trives og har det bra, og de er alldeles eksemplariske og ha med seg, melder han til foreldre hjemme.

J14 – J93-2

BK Heid dagens første motstander. Et sterkt lag som ble noen nummer for store for våre jenter. 3-22 ble tapet på etter 2 x 15 min.Også dagens kamp nummer to for dagen endte med tap. 11-5 vant svenske Skånela. Dermed venter B-sluttspill på jentene. – Vi satser på en seier i morgen. Mot Önnereds fra Sverige. Selv om det er blitt noen tap, tror jeg jentene har det bra. De spiller og har det sosialt, mener trener Jan Skyrudsmoen.Han fikk forøvrig hjelp av J16-trener Ivar Gundersen idag. Og på en av kampene måtte Gundersen ut på løpetur og spore opp jentene som befant seg på andre siden av baneanlegget midt i Gøteborg da det bare var få minutter igjen til start. – Moro å hjelpe til. Fin gjeng, sa Ivar etterpå.

I det dag 2 går mot slutten hva det sportslige angår, kjører små bulldosere rundt ved Partille Village, møtestedet hvor butikkene og sekretariatet ligger, for å drenere unna noe av flomvannet som ligger i store dammer rundt teltene. Men forehåpentligvis tørker det noe opp utover etterniddagen og kvelden, da det er spådd opphold. Dog hevdes det at det skal komme regn igjen og at været forblir dårlig ut helgen. Men i Lillestrøm-gjengen er holdningen er klar: Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Vi er på tur og er aldri sur. Vi gleder oss allerede til siste dag av innledende pulje og skal gi alt på og langs banene…

Lese mer? Sjekk ut sidene til Partille Cup her