Hjem / Nyheter / Dag 4: Partille Cup ga mersmak for J14-jentene:

Dag 4: Partille Cup ga mersmak for J14-jentene:

Skrevet

– Kampene og disko’n best!

Helene, Therese, Benedicte og Stine


Lillestrøm-jentene reiser hjem fra fra verdens største håndballturnering med mange fine minner- – Det har vært topp, sier Helene, Stine, Benedicte og Therese. Kvartetten har også moret seg om kveldene på diskoteket Players Club.

Se bilder fra dag 1 og 2 her/fra dag 3-6 her Se video av J93-jentene her Finn resultater her Andre Partille Cup-artikler finner du her.

– Hei. Hvordan har dere hatt det, spør vi Therese, Helene, Stine og Benedicte fra J93-2 på fredag.

De er gjennomvåte. Regnet har øst ned over dem mens de har spilt kamp så vannet har plasket rundt håndballskoene deres.

– Vi har hatt det kjempefint. Vi har tapt alle kampene, men vi spiller for gøy, og gøy har det vært. I noen av kampene har vi spilt ganske bra, sier jentene.

Spilte bra i sluttspillet

Dagen etter står vi på sidelinjen og følger dem i B-sluttspillet. Da spiller de ikke bare «ganske bra». Da feier de over Kolbu IL.

I 1/16 dels finalen leder de etter 1. omgang, spiller aggresivt og bra sammen. Foreldrene er høyt oppe på sidelinjen, klapper og hoier og maner de frem. Men i 2. omgang sniker de islandske motstanderne seg forbi til slutt. Likefullt er det J14-2 og J15-2 som henger lengst med i turneringen av LHK-90 lagene.

Og jentene er fornøyd.

– Det er gøy å spille kamper. Men vi har helt klart hatt det moro på diskoen her nede også. Det er hele pakka som er bra med Partille Cup, mener jentene.

Bedre kjent med andre LHK-lag

– Hvordan har dere bodd?

– På skolen sammen med de andre Lillestrøm-lagene. Det har vært litt trangt, men også koselig. Dessuten er vi blitt mer kjent med de andre Lillestrøm-jentene som er eldre enn oss. Det blir sånn når vi bor sammen og vi har lånt ut spillere til J15 i noen kamper.

– Maten da?

– Æsj nei. Ingen liker det. Kyllingen var ekkel. Det beste har vært frokosten. Da har vi spist risengrynsgrøt!

– Hva har vært best?

– Diskoen helt klart. Pluss kampene. Og de kjekke guttene, he,he…

Kvelden før har et par av dem blitt kjent med to svenske gutter på 15 og 17. De var både kjekke og greie. Jentene ler hemmelighetsfullt. Partille Cup er ikke bare håndball. Det er også nye bekjentskaper. Nye venner. Og kanskje en sommerforelskelse eller to.

– Hvordan var åpningsshowet da?

– Dritkult! Det var bare den videoen med han programlederen som var på do, som var litt teit.

– Hva annet har dere gjort her nede?

– Vi skal på Liseberg. Vi har vært på restaurant. Skal lage vår egen pizza i kveld. Det blir gøy. Det var noe trenerne våre fant på.

Hjem til Norge

Jentene virker som om de kunne tenke seg å bli i Gøteborg noen dager til,. Men selvsagt skal bli godt å komme hjem til Norge og Romerike igjen og se igjen venner og familie.

– Og dere fortsetter til høsten med håndball?

– Javisst, sier tre av dem.

– Får se. Har snakket om å gi meg. Men vi får se. Det er gøy å være sammen med de andre jentene her, da, sier sistemann.

Så løper de avsted på Heden. De er borte på sekunder. Vi gleder oss til å se gjengen igjen i Skedsmohallen i august og håper alle fire finner ut at de vil fortsette.

Og det er bare 12 måneder til neste Partille Cup…

Se et lite videoglimt av møtet med jentene her.

Top