Hjem / Nyheter / Dag 5: Bilulykke på E6 ved Uddevalla

Dag 5: Bilulykke på E6 ved Uddevalla

Skrevet

Lillestrøm-bussen. Foto: Gry Linnerud

LHK-bussen en time forsinket
Det har vært en trafikkulykke på E6 nord for Uddevalla med en rekke kjøretøy involvert. Spillere og ledere som er på vei hjem fra Partille Cup i Göteborg i buss, kommer cirka 60 minutter senere hjem enn planlagt. Ta kontakt med ditt barn eller lagleder via mobil for nærmere beskjed. Telefonnumre til lagsapparatet finner du under Tillitsvalgte i menyfeltet til venstre. Om LHK-90 og årets cup finner du alt her.

– Det er ingen grunn til å være urolig for foreldre, familie og venner hjemme om de hører om ulykken i nyhetene. Alt er bra med spillere og ledere. Men det er kø, vi har stått lenge stille og det tar tid på ulykkkesstedet. Det har gått både luftambulanser, brannbiler og sykebiler forbi her, forteller Ivar Gundersen, trener for J16 fra i bussen med 73 spillere og ledere fra Lillestrøm HK.

Trafikkjenesten «trafik.nu.» i Sverige melder at det er fire-fem kjøretøy involvert i ulykken. Ulykken skjedde på E6 rett nord for Uddevalla i 18-tiden, like ved Høgstorp-motet. Det er ukjent om det er busser eller personbiler og om det er nordmenn blant de skadde.

Partille Cup ble avsluttet tidligere på ettermiddagen og et stort antall busser og biler knyttet til norske hånbdballag er på vei hjem fra Gøteborg. Trafikken rapporteres også å være tett.

Bussen med Lillestrøm Håndballklubb var klokken 19 meldt forbi ulykkesstedet og på vei mot grensen. Det er tett trafikk, men man regner med å være hjemme en gang mellom 22 og 22.30 søndag kveld, opplyser Ivar Gundersen.

Bussen stanser ved Skedsmohallen.

Samtlige biler som var involvert i bilkrasjen så ut til å være norskregistrerte da bussen med Lillestrøm HK passerte. Det virket som om bilene kom fra Partille Cup. Det lå Partille Cup-bager og håndballutstyr i veibanen. Men ingen av dem vi har vært i kontakt med, så biler med registreringsnummer fra vårt distrikt. Aftonbladet melder i 22-tiden at tolv personer er sendt til sykehus med «lindrige skador» etter seriekollisjonen. VGs nyhetsredaksjon hadde i 22.15-tiden sjekket at ingen var alvorlig skadet i ulykken.

Se mer stoff om Partille Cup 2007 her.

Top