Hjem / Nyheter / Påmelding til Trener II og II-kurs nå:

Påmelding til Trener II og II-kurs nå:

Full innsats!

LHK-90 ønsker bedre trenere
NHF Region Øst vil invitere aktuelle trenere til en ny runde med trener II utdanning og trener II utdanning. Påmeldingsfrist er 10. august.

Lillestrøm HK ønsker best mulig trenere og oppfordrer de det er aktuelt for, å melde seg opp på trener II og trener III. Ta kontakt med klubbens utdanningsansvarlige, Rolf Hexeberg, raskest mulig og innen 10. august. Kontakt ham her.

Trener II:

Trener II utdanningen består av 15 moduler a`4 timer og det er laget en årsplan med helgesamlinger – Se link her.

Krav til opptak:

Autorisert trener I

Økonomi

Regionen ønsker at man melder seg på hele kursrekken og studieavgiften for hele trener II er kr 5 000,-.( dette er et maks beløp) Dette dekkes av Lillestrøm HK for den enkelte trener.

Det vil være mulig for dem som allerede er i gang med trener II, og som ønsker å fullføre dette, til å ta enkelt moduler eller samlinger

Mer informasjon om utdanningen får du også ved å kontakte Odd Egil Lien, NFF

oddegil.lien@handball.noTlf.direkte: 66941664 eller se på www.handball.no

Trener III

NHF Region Øst vil også invitere aktuelle trenere til en ny runde med trener III

utdanning.

Trener III utdanningen består av 20 moduler a`4 timer og det er laget en årsplan medhelgesamlinger

Krav til opptak

Autorisert trener II

Økonomi

Regionen ønsker at man melder seg på hele kursrekken og studieavgiften for hele

Trener III rekken er kr 7 000,-.

Det vil være mulig for dem som allerede er i gang med trener III og som ønsker å

fullføre dette, til å ta enkelt moduler eller samlinger

Lillestrøm HK betaler dette for treneren som melder seg på.

Mer informasjon om utdanningen får du ved å kontakte Odd Egil Lien

oddegil.lien@handball.no

Tlf.direkte: 66941664

Husk at det er førstemann til mølla som gjelder for å få plass på kursene og at dvi i LHL-90 må fylles ut eget søknadsskjema som skal være underskrevet klubbleder/utdanningsansvarlig. Ta derfor kontakt. Lese mer om utdanningen kan du også gjøre på www.handball.no