Hjem / Nyheter / Endringer i ungdomsutvalget for 2007/2008

Endringer i ungdomsutvalget for 2007/2008

Ny nestleder

Veronika Kastrati

– Utfordrende og spennende, sier Veronika Kastrati (16). Lillestrøm-jenta fra J16 er ny nestleder i LHK-90s ungdomsutvalg.

Sammen med leder Line Johnsrud skal hun styre ungdomsutvalget i Lillestrøm HK den kommende perioden.

Ungdomsutvalget har til oppgave å fremme ungdommens synspunkter og være en pådriver for et godt miljø på lagene.

Utvalget består av valgte representanter fra hvert lag.

– Jeg ble valgt i fjor på laget mitt. Jeg var med på noen møter i utvalget. Så ble jeg spurt om jeg kunne stille opp som varaleder. Det sa jeg ja til. Jeg synes det er spennende å være med. Dessuten er jeg opptatt av miljøet på lagene, sier Veronika, eller «Verrro», som lagvenninnene kaller henne.

Hvem er så «Verro»?

Lagvenninnene sier hun er en humørspreder av rang. De sier at hun ikke bare kan spille håndball. Hun er også klok og god til å prate for seg. Selv ser hun på seg selv som glad og blid. Glad i å lese. Opptatt av familien sin. Og interressert i språk og reising.

– Jeg var hos familien min i Kosovo i sommer. Det var helt topp, forteller hun.

Ikke før årets sesongppkjøring var i gang, og Veronika var opptatt i hallen med å trene sammen med lagvenninnene på J16, trakk styremedlemmer henne til side. Det var rett inn i den nye jobben som varaleder med en gang. Man ønsket å diskutere opplegget for den kommende treningshelgen 1 og 2 september.

Det tok Veronioka på strak arm.

– Men ellers er jeg ikke så inne i vervet ennå. Jeg skal ha et møte med Line. Så blir det vel noen møter med utvalget. Får håpe at vi får til noe bra i løpet av sesongen. I alle faller gleder jeg meg til å komme i gang og få en ny erfaring, sier Veronika.

Som nestleder kan hun også komme til å bli innkalt på styremøte de gangene Line er borte.

– Det er OK. Hvis det skjer, skal det bli spennende å se hvordan styremøtene foregår, smiler Veronika.

– Vi er glade for å ha fått med oss Veronika i ledelsen i ungdomsutvalget. Vi tror hun har mye å bidra med, sier Linda Næss Solheim i styret.

Lillestrøm-jenta, som bor nær Åråsen og går i første klasse på Lillestrøm videregående skole, trives i Lillestrøm Håndballklubb. Hun har spilt i 7-8 år. På J16 har hun mange gode venniner.

– Hva er det beste med LHK-90?

– For meg? At det er så bra miljø på laget. Selv om vi fikk med nye jenter i fjor, er det et flott miljø. Vi trives sammen og elsker å spille sammen, sier Verro.

Vi ønsker henne lykke til i vervet.