Hjem / Nyheter / Hummel Nordstrand Cup 19. august

Hummel Nordstrand Cup 19. august

J95 nådde semifinale
Svein Risbergets J95-lag kom til nok en semifinaleplass i et A-sluttspill i årets Hummel Nordstrand Cup. Også Jan Terje Sems J94 gjorde en bra innsats, men ble slått ut av årets Partille Cup-mestre i kvartfinalen i A-sluttspillet.

I Fredrikstad Cup imponerte J95. De nådde kvartfinale og semifinale i A-sluttspillet i sin aller første turnering. I Hummel Nordstrand Cup fulgte gjengen fint opp. Laget man stilte med vant alle sine kamper i innledende pulje og gikk videre med 37 plussmål. I kvartfinalen vant jentene også 13-6 over Oppsal. Dermed ventet erkerivalen Rælingen i semifinalen. Rælingen ble igjen litt for sterke. Det ble 7-12 tap og fjerdeplass i turneringen.

Også J94 gjorde en bra turnering i årets Hummel Nordstrand Cup. Jentene kvalifiserte seg for a-sluttspill nok en gang og i kvartfinalen møtte de årets vinnere av årsklassen i verdens største håndballturnering, Partille Cup, nemlig Rælingen. Rælingen vant 23-11.

De øvrige lagene havnet i B-sluttspill.

Gutter 13 bet godt fra seg i semifinalen i B-sluttspillet, men måtte gi tapt for Kolbotn.

J14 gjorde sine saker meget bra. De gikk hele veien til finalen i B-sluttspillet. Der møtte de Rælingen. I skrivende stund er resultatet ukjent.

Også J15 gjorde en bra dag i B-sluttspillet søndag. Jentene spilte seg frem helt til finalen, men måtte der gi tapt for et sterkt Nit/Hak-lag 5-13.

J16 nådde semifinalen i B-sluttspillet. Dagen før slo de Nordstrand med fem mål i puljespillet. I semifinalen mot samme lag startet de sterkt og ledet med fire mål, så ga de fra seg kontrollen. Til slutt vant Nordstrand med 18-16 og det var snipp-snapp for våre 16-årige jenter.

Her kan du se bilder fra turneringen eller du kan sende en hilsen her.