Hjem / Nyheter / Satsing på felles sesongoppkjøring

Satsing på felles sesongoppkjøring

J13 på siste samling

Ny treningshelg 1-2 september
Sammen med ungdomsutvalget satser klubben på en ny runde med felles sesongoppkjøring. 1 og 2 september blir det treningshelg for alle LHK-90s spillere i Skedsmohallen.

Opplegget blir omtrent som ungdomshelgen forrige sesong. Men denne gangen gjelder arrangementet alle klubbens lag – også de yngre lagene.

– Vi satser på å lage en inspirerende og god samling på lørdag 1. september for spillerne på de yngre lagene under 12 år. Søndag 2. september er det ungdomslagenes tur, forteller Linda Næss Solheim i styret.

– Det blir en blanding av trening, møte og kamper, sier ungdomsutvalgets nestleder Veronika Kastrati.

Alle detaljer er ennå ikke på plass. Det kan bli endringer. Men det er bare å holde av datoene, for dette lønner det seg å få med seg.

– Spillerne har tidligere gitt positive tilbakemeldinger på disse felleshelgene. De synes de har hatt utybytte av treningene. Vi håper at det skal bli like vellykket denne gang, sier Linda og Veronika.

Mer informasjon kommer via e-post – fra laglederne.

Samlingen erstatter det som tidligere ble kalt «Håndballens Dag».