Hjem / Nyheter / G18 – en liten oppdatering

G18 – en liten oppdatering

Skrevet

En liten oppdatering om G18 – like før sesongstart

Vi hadde en treningskamp mot J16 på mandag, for å få inn storformen før sesongen starter for fullt på søndag. Det endte bra med en solid seier, så generalprøven var bra. Noen spillere har gitt seg etter forrige sesong, her er den oppdaterte spillerlista:

Jostein Stabell-Hansen
Fredrik Standal
Magnus Byström Lie
Joakim Hedegård Martinsen
Martin Kværner
Erik Bjerkeland
Torkil Wikan
Jonas Chabchoub
Thomas Halstensen

Emil Rydje (spiller/trener)

Første seriekamp er Søndag 9/9 kl 1730 i Tærudhallen. Motstander er Vestli, som ble plassert en god del bedre enn oss i Fredrikstad Cup (Ingen ble vel plassert bak oss). Dette betyr at det blir en veldig hard, men ikke uoverkommelig første motstander i seriespillet. Oppmøte er 1645 i Tærudhallen, ta kontakt med meg om noen sliter med å komme seg dit, så vi er sikre på å få med alle opp.

Top