Hjem / Nyheter / G90 møtte Vestli i seriedebuten

G90 møtte Vestli i seriedebuten

Tøff åpning for guttene
Storseier i første kamp…… til Vestli IL. G90-laget serieåpnet i Tærudhallen på Skedsmokorset med tre mann borte, men med hele J16 på tribunen.

Serieåpningen ble enda tøffere enn vi trodde, og med tre spillere borte ble det ikke akkurat enklere. Vi åpner greit, det er jevnt i de to første minuttene. Joakim gjør som han skal, og åpner scoringsballet med et godt skudd i lengste hjørne. Vestli kjører på og utlikner. De lå 5-1 i forsvar, og spilleren som lå ute gjorde en god jobb i å senke tempoet i angrepsspillet vårt. Det gjør at vi sliter med å spille opp sidebackene våre, og vi sliter med å få inn mål. Etter 10 minutter ligger vi under 8-2, og grunnen til at det ikke står 16 – 2 er ikke solid forsvarsspill, men en utrolig god keeper i LHK-målet. Stabell gjør en kjempekamp, og er nesten som en levende vegg i målet vårt. Rush, skudd, straffer, det spiller ingen rolle, førsteomgangen hans er helt klart karrierebeste! Erik må av banen en liten stund på grunn av et kutt i fingeren som han pådro seg under oppvarmingen(!), og inn kommer en debutant. Patrick hadde aldri spilt håndball før, han hadde bare sett det på tv. Det hindrer han ikke i å hoppe inn fra høyreving, og han setter til og med inn et mål! Eneste problem var at det var en liten tramp, ellers var det flere fine avslutninger fra Patrick. Å lappe sammen fingeren til Erik hjalp ikke noe serlig, han sliter med grepet på ballen og klarer ikke å plassere skuddene slik han ellers pleier å gjøre. Joakim fortsetter å score, og han scoret samtlige mål for LHK i førsteomgang. Til pause lå vi under 16-4, hvor sikkert 8 av de var på rush i mot.

Andreomgang fortsetter som første, vi blir kontret i senk. Joakim fortsetter å score alle målene våre, etter en straffe er han oppe i 7 mål. Vi får to tominuttere på 3 minutter, som gjør at vi er 4 mot seks i et minutt. Målene renner ikke uventet inn, mens vi kun klarer å sette inn et mål til, og vi taper 33-8.

Vestli stilte med to spillere som hadde spilt 4. divisjon herrer samme dag, deriblandt en spiller som spiller for herrelaget til Vestli (eliteserien). Heller ikke uventet gjør de som de skal, som er akkurat hva de vil på banen. Vi prøvde å legge frimerke på A-lagsspilleren, men det laget store sprekker i forsvaret vårt som veldig godt tekniske Vestli-spillere utnyttet bra.

Banens beste for LHK: Joakim Martinsen og Jostein Stabell Hansen.

LHKs mål: Joakim Martinsen 7, Emil Rydje

Spillerene ønsket karakterer for kampen, men det var veldig vanskelig i dag.

Stabell 5 (6 i førsteomgang, 4 i andreomgang)
Joakim 5

Resten av laget hang litt etter i dag, så jeg velger å bare gi ut to karakterer.

Vi vil også rette en stor takk til J16 som stilte opp og så på den første kampen vår i seriespillet. Vi ble møtt i hallen med lykkehilsninger på tavla, og publikum var kanskje de beste LHK-representantene i Tærudhallen i kveld.