Hjem / Nyheter / Oppstart for de yngste 10. oktober

Oppstart for de yngste 10. oktober

Skrevet

Velkommen til allidrettskole
Førstemann til mølla, Lillestrøm HKs allidrettstilbud med fokus på håndball blir bare mer og mer populært. I år inviteterer vi alle gutter og jenter født i 2001 og 2000. Oppstart:10. oktober. Sted: Kjellervolla. Pris: 400 kr pr halvår.

Det blir informasjonsmøte og første trening for gutter/jenter født i 2001 onsdag 10. oktober klokken 17.

Vår instruktør Helen Eriksen vektlegger lek og sunn idrettslig aktivitet. Det er både musikk, apparater, hinderløyper, turning, ball mv. i treningen. Prisen på kr. 400 pr. halvår inkluderer både håndball og T-skjorte. Trening en gang i uken.

For gutter/jenter 2000 blir det informasajonsmøte og første trening onsdag 10. oktober klokken 18. Våre instruktører blir som før Anne Gommerud og Lise Rydje.

Det blir lek til musikk, apparater, hindertløyper, turnering og ball. Det blir også deltakelse i populære Loppetassen, en håndballturnering med fem spillere på liten bane. Prisen på kr. 400 pr halvår inkluderer også deltakelsen i Loppetassen-turneringen. Treningen foregår en gang i uken.

Har du spørsmål, ring aktivitetsledere Anne, 98 22 03 23 og Lise, 92 83 41 59 – eller send en mail til LR@rcn.no

Du kan også lese mer om allidretten på allidrettens egen lagside, se i menyen til venstre under lag.

Top