Hjem / Nyheter / Konkurransen er i gang mellom spillerne

Konkurransen er i gang mellom spillerne

Skrevet

Premie til målscorer nr. 1000!
LHK 90s J91 har snart scoret 1000 mål siden de ble slått sammen med Skedsmo lag i samme årgang. Lagleder Ole-Martin Solheim har utlovet premie til den spilleren som gjør den tusende scoringen. Konkurransen jentene i mellom er i full gang.

– Jeg har ikke sagt akkurat når vi passerer 1000 mål. Så jentene vet ikke når det skjer. De vet bare at vi er veldig nære, sier Ole-Martin.

Han trodde at målet kom i treningskampen mot Ull/Kisa fredag (les kampreferat her), men til tross for at jentene var «hissige på grøten» og stadig tok initiativ for å sette ballen bak Ull/Kisa-keeperen, overlevde premien.

– Vi skal ha en ny treningskamp mot Fet til uken. Da ryker temmelig sikkert premien jeg har funnet frem. Ut fra jentenes tilbakemeldinger under Ull/Kisa-kampen, virker det som om det er mange som har lyst til å bli den som får scoringen.

Ole Martin forteller at han har regnet alle kamper, seriekamper, treningskamper og cupkamper, kamper som vi har hatt draktene på. Her kan du forøvrig lese mer om Ole-Martins statistikker og hva han leser ut av dem i årets sesong.

Top