Hjem / Nyheter / LHK-90 -Skedsmo HK i Skedsmohallen 25. oktober kl 20.45

LHK-90 -Skedsmo HK i Skedsmohallen 25. oktober kl 20.45

Klart for lokalderby i 5. divisjon
Möt opp og fölg damelaget i spennende lokalderby mot Skedsmo HK. Kampen går i Skedsmohallen kl 20.45 i kveld. LHK-90 bör vinne for å henge med i teten. Vi har snakket med trener Jon Doblhoug og forhört oss om hva han tror om kampen.

Matchen er den femte i årets serie.

LHK-90 har to tap og to seirer. Etter å ha ligget helt i toppen på tabellen havnet laget ned på 8. plass etter et noe overraskende tap mot Lörenskog sist.

Denne gangen venter de röde- og hvitkledte naboene fra Skedsmokorset på motsatt side av banehalvdelen.

Skedsmo er et lag som kom lenger ned på tabellen enn oss i fjor, og som også i år har startet noe svakere enn oss. Men i år har Skedsmo-damene fått en viss fornyelse i rekkene.

Dermed kan det bli et spennende oppgjör mellom to naboer.

– Hvordan tror du kampen blir, damelagstrener Jon Dobloug?

– Jeg tror den blir jevn i starten, så bør vi dr sakte i fra etterhvert

– Hva skal til for at dere vinner?

– Holde tempo oppe, få ned feilprosent, sette sjansene

– Hvordan er skadesitiuasjonen?

– Usikker. Pia og Hanne spiller ikke , Anja har vært borte pga sykdom (men er klar),Helene sliter med en vond skulder

– Dere gikk på en smell mot Lörenskog i siste runde. Hvordan vil du beskrive den kampen?

– Det var årsbeste i forsvar. De første 20 slipper vi inn ett mål. Pga slurv blir vi allikevel liggende etter med 4 mål til pause. Lørenskog har en gammel rutinert Fjellhammer keeper som stenger buret helt. Vi har nok muligheter til å avgjøre kampen, men sløser og er udyktige i de fasene vi skal overta kampen. Men sett under ett var det «de brente sjansers kamp».

Dere er på 8. plass foran kampen mot Skedsmo i dag, fem poeng etter FIL4 på toppen, men har fortsatt målsetningen om å kjempe om opprykk?

– Her ar alt mulig, alle slår alle. Fjellhammer 4 topper. De slo vi med 15 på hjemmebane. Dessverre har kapteinen vår Anita bestemt seg for å legge opp, og det kom litt overraskende. Samtidig er det en fare for at toppscoreren vår Pia kan bli borte pga. svangerskap. Men det er allikevel mye å bygge på og vi nå ca 20 stk på trening. Vi har ikke endret målsettning.

– Noe som har overrasket deg ved årets seriepulje så langt?

– At Ull-Kisa har tapt to kamper, og at vi tapte mot Lørenskog

– Til slutt: Tre grunner til at folk skal komme å se dere mot Skedsmo i kveld?

– Fordi vi er damelaget i LHK 90, slutter Jon.

Så da folkens, er det bare å möte frem!