Hjem / Nyheter / Løpstest i oktobermørket.

Løpstest i oktobermørket.

Skrevet

Spreke jenter på löpstest

J12-jentene löp det de var gode for i det svarte höstmörket. Trener Svein og J95-spillerne gjennomförte sist onsdag en löpstest. Her kan du lese mer og se bilder. Flere LHK-90 lag er forövrig nå inne i en töff treningsperiode.

Jentene og trener Svein på løpetest onsdagskvelden.

Puster ut etter 1800 meter.

Jentene har trent bra i høst og det erstor framgang etter sist test fortellerSvein. Alle jentene har stor forbedring, og med mer mengdetrening skal resultatene bli enda bedre. Det er stor forskjell på løpetidene, og treneren håper på at alle strekker seg enda litt til neste testkveld. Det er viktig å huske egentrening i tilegg til den organiserte treninga.

Førnøyde jenter som alle løp bedre enn sist!

Top