Hjem / Nyheter / Ny seier mot Fet for J16

Ny seier mot Fet for J16

Marthe scoret mål nr. 1000
Som vanlig når J16 spiller mot Fet så blir det veldig jevnt, også slik i kveldens treningskamp. Marthe sörget forövrig for å score mål nummer 1000 etter J91s sammenslåing med Skedsmo i mai 2006. Dermed vanket både diplom og gavekort. Etter matchen oppsummerte Ole-Martin matchen.

Vi får en veldig bra start og leder en periode 4-8. Jeg synes jentene spiller veldig bra i forsvar samtidig som de gjør veldig mye bra fremover på banen. Mot slutten av 1. omg. gjør vi noen enkle feil i angrep som Fet straffer oss for. De tar oss igjen, men vi får 2 rush på slutten av omg. og går til pause med 2 målsledelse. 8-10.

I 2. omg. sliter vi litt mer. Fet setter opp tempoet litt i forhold til første omg. og vi kommer litt på hæla i forsvar og ryker på 3 stk 2 min. Likevel greier jentene å holde følge med Fet. Lagene følger hverandre hele kampen og 2 minutter før slutt går Fet for første gang i kampen opp i ledelsen 18-17. Vi får straffe i neste angrep som Stine setter sikkert i mål. I neste forsvar vinner vi på nytt ballen, og når vi scorer i neste angrep, leder vi 18-19 og tiden er ute. En fin arbeidsseier.

Hørte Arne si at dette kanskje var det beste jentene hadde prestert i angrep etter han tok over. Og jeg synes de spilte veldig bra i forsvar, så vi kan ikke klage.

Takk til de 2 jentene fra 15 laget (Karoline og Trine) som stilte opp på kort varsel, da Bettina måtte melde forfall pga sykdom.

I tillegg kom mål nummer 1000 i dag. Det var et hærlig rushmål fra Marte, som forøvrig ble kampens toppscorer med 6 mål(alle på rush). Etter kampen fikk hun diplom som bevis for mål 1000 og et gavekort fra Comet Sport på kr. 200,- . Bilder legges ut når Erik kommer hjem fra Sverige og får kommet til en PC.

Les om siste mötene med Fet för denne kampen her.

Les mer om 1000 måls-konkurransen her.