Hjem / Nyheter / SU med tematreming 2008 for ungdomslagene

SU med tematreming 2008 for ungdomslagene

Skrevet

Klart for «superfredag» 16. november
Sportslig utvalg forbereder en ny treningssamling. Alle spillere på ungdomslagene, fra 12 år og til og med 18, bør holde av fredag 16. november.

– Vi satser på samme opplegg som sist. Det blir ulike typer spesialtrening i håndball, pluss diverse annet, som for eksempel aerobic. Deretter spiser vi kveldsmat alle sammen, sier Linda Solheim, medlem av Sportslig utvalg (SU og styremedlem.

Den såkalte ungdomssamlingen ble første gang arrangert i fjor høst – i regi av SU og Ungdomsutvalget. Det ble en suksess. Og meldingene fra spillerne var at de ønsket seg et nytt arrangement i samme gate.

Nå er det altså klart: 16. november!

Hold av datoen, så kommer det mer info etterhvert – fra laglederne.

Top