Hjem / Nyheter / Treninger hver onsdag på Kjellervolla

Treninger hver onsdag på Kjellervolla

Skrevet

44 deltok på Allidrett-åpningen

Det er fortsatt plass til noen flere 7 og 8-åringer på höstens allidrettskole. På förste trening på Kjellervolla skole i går kveld kom det 44 deltakere. Mange av dem var gutter. – Vi hadde det kjempegöy sammen, men har rom for noen få til på gruppene, sier leder for skolen, LHK-90s Lise Rydje.

Dermed er det fritt frem og ta kontakt med Rydje eller en av de andre lederne eller möte opp på trening. Påmelding kan du gjöre her.

Treningene er hver onsdag på Kjellervolla. 2001-årgangen trener fra 17 til 18. 2000-årgangen fra 18 til 19.

– Oppmötet i går var akkurat slik det bruker å väre. Så vet vi at det kommer det noen flere etterhvert. Da har ungene snakket om hvor göy det er på skolen og fritiden. Det er godt at vi har noen plasser ledige, sier Lise Rydje.

På förste gruppe er det nemlig plass til 28 deltakere. På den eldste gruppen kan det väre maks 33. Da skolen åpnet i går, var det 17 deltakere på Trinn 1 og 26 på Trinn 2

– Vi er to ledere på den eldste gruppen og der kan vi gjerne väre litt flere. Dessuten deltar de eldste på håndballturneringen Loppetassen. Det er fint å ha mange lag der. Da får vi holde ett av arrangementene i turneringen også, sier Lise.

I fjor klarte man også få ett av arrangementene. Loppetassen-runden i Skedsmohallen ble en solid suksess.

Lise synes det var ekstra göy at det kom så mange gutter i går.

– Ja, det var halvt om halvt gutter og jenter på siste gruppa. Det er bedre enn på mange år. Vi var mange i 97-årgangen også. Det fikk vi senere to håndballag ut av. Siden har vi värt litt färre. Men nå slo 2001-årgangen tl. Det var moro, sier LHK-90 lederen, som har hatt allidrettskolen i fire år nå.

– Hvordan var det å komme i gang igjen med et nytt kull?

– Det var så göy! Det er moro å leke, vet du. Men det var varmt. Ungene kledte seg nesten nakne til slutt. Men jeg tror de likte det. Og foreldrene sa de kom ned i garderoben, sprut röde i ansiktet, varme, slitne og glade.

Lise forteller at det var mange foreldre med på förste oppmötet. Kristin fra styret tok i dem mot. Hun ga dem informasjon og fortalte om klubben. Lises trenerkollegaer Anne og Helen var også på plass. Helen skal ha den yngste gruppa, Anne og Lise den eldste.

– Hvordan er det å avvikle treningen når det er så mange foreldre med?

– Vi samlet dem nede. Der fikk de info og ble önsket velkommen, De fikk ikke väre med opp. Det er best slik. Da får vi snakket med barna og ledet aktivitetene på en god måte uten at de blir forstyrret, forklarer Lise rutinert.

Lise og kollegaene har lagt ut en egen kalender på allidrettens hjemmeside her på LHK-90s nettsted. Her kan man fölge med på aktivitetene fremover. Det blir ikke bare håndball. det blir turn, hinderlöyper, lekeapparater og diverse andre ballaktivieteter. Det legges vekt på allsidighet.

På nettsiden vil det fra tid til annen også dukke opp annen info om det som foregår rundt allidrettskolen.

Top