Hjem / Nyheter / Fredag 16 november

Fredag 16 november

Temakveld i Skedsmohallen
Etter forrige gang LHK arrangerte tematrening i hallen, var det så mange positive tilbakemeldinger fra spillerne, at sportlig utvalg satte i gang planlegging av en ny kveld. Fredag 16. november var det igjen klart for temakveld for alle spillere i LHK fra J/G 12 og oppover.

Alle spillerne i klubben møtte kl.17.15 og etter hvert kom alle i gang med div. trening. Lagene som var med ble delt inn i grupper, og var igjennom flere poster som ble bemannet av Svein Risberget, Jon Dobloug, Arne Sæther, Jan Skyrudsmoen, Hans Bjarte Bøe, Karoline Bøe og Lars Johansen. Temaene denne gangen var fokus på formasjon, bakspillere og keepere. I tillegg var det en innleid instruktør fra Family Sportsclub som kjørte noen knallharde aerobictimer i treningssalen.Når klokken ble 20.15 var det mange svette og fornøyde gutter og jenter som gikk i kafeteriaen for å få seg litt pølser, vafler og frukt som var disket opp.

Tilbakemeldingene fra SU etter denne kvelden var veldig positive. Dette er noe vi må gjøre oftere sa de. Spillerne har veldig bra utbytte av slike kvelder, både sosialt og faglig.Eneste vi synes er synd er at ikke flere foreldre tar turen innom og ser hva vi driver med i hallen. I kafeteriaen ble det solgt under 10 kopper kaffe og det er for dårlig, sa Linda og Hanne fra styret.

Bilder fra kvelden kan du se her