Hjem / Nyheter / J91 på snarvisitt til Hedmark

J91 på snarvisitt til Hedmark

Skrevet

Storseier mot Grue

Helt siden Partille har Grue gått og ventet på dagen hvor de skulle få revansje mot LHK J-91. Etter litt planlegging for å finne en ledig helg for begge lagene, var det endelig klart for avreise til Gruehallen søndag 4. november. 7 jenter fra laget + to innleide Silje og Karoline fra J-15, da Siri og Ine var forhindret til å spille.

Vi ankommer Gruehallen kl 13.15 og etter oppvarming og taktikkprat fra Arne blåses kampen i gang kl. 14.00. Begge lag har blitt enige om at det skal spilles 2 x 30 min.Vi kommer best i gang og tar ledelsen. 15 min ut i 1. omgang får Grue kontakt på stillingen 4-4. Deretter tar de føringen og har en 2 målsledelse som de holder til det 25. min.Helt på slutten tar jentene seg sammen og vi går til pause på stillingen 10-10.

I pausen forteller Arne jentene at hvis vi skal vinne kamper må vi begynne å ta i mer i forsvar. Grue spillerne kommer alt for lett til. Samtidig må jentene bli mer tålmodig i angrep.

Da 2. omgang begynner er det som et nytt LHK lag som kommer innpå. Jentene tar kommandoen fra start. Vi tetter igjen i forsvar og vi er mye sikrere fremover på banen.Når kampen er ferdig 30 minutter senere står det 14-26 på lystavla. En solid 2. omgang hvor vi spiller mye tøffere i forsvar, og alle jentene tar ansvar. I tillegg har vi Jeanette som noterer seg for 21 redninger.

Etter kampen var det gratis frukt til jentene, før vi setter oss i bilene og tar turen på 1 time og 3 kvarter tilbake til Lillestrøm.

Bilder fra kampen finner duher

PS: I Partille Cup i juli knep vi A-sluttspillplassen ett poeng foran Grue. Til tross for at de storspilte mot islandske IR i siste kamp, gikk vi videre på poeng og målforskjell. Kampen mot dem ble en töff, men likevel fair batalje, der vi til slutt vant med tre mål. Les referat fra kampen et stykke ned i artikkelenher.

Top