Hjem / Nyheter / Lang dag i Marikollhallen

Lang dag i Marikollhallen

Skrevet

Julecupen
3. juledag skulle vise seg å bli en lang dag i Marikollhallen. Tre kamper i grunnspillet endte opp med tredje plass i puljen, og B-sluttspill.

Det hele begynte i første kamp mot Rælingen. Jentene begynner tregt og RHK leder 3-0 før vi får summet oss og får satt i gang vårt spill. Vi får satt forsvaret og det fungerer bedre fremover. Kampen ender tilslutt 6-10 i vår favør.

I neste kamp ventet Fet, en motstander vi har møtt mange ganger og vi kjenner godt. Lagene følger som vanlig hverandre tett. Denne gangen er det Fet som trekker det lengste strået, og vinner 11-14.

Før siste kamp i grunnspillet er det klart at vi må slå Oppsal med 3 mål for å havne i A-sluttspill. Vi følger Oppsal godt i starten og vi har kontakt på stillingen 7-7. Etter dette faller vi tilbake til gamle synder. Vi slutter å gjøre det som er avtalt på forhånd, og blir for stillestående både i forsvar og angrep. Oppsal vinner tilslutt 17-11 og går til A-sluttspill sammen med Fet.

Vi må forberede oss på B-sluttspill. Semifinalen skulle bli et Deja Vu. Som i julecupen i fjor slår vi Ammerud med 1 mål. Dette ble en kamp vi hadde ganske grei kontroll på. Vi leder gjennom hele kampen, men vi slipper Ammerud litt for lett til på slutten og vi vinner 12-11.

I B-finalen møter vi Vestli. Her også henger vi godt med i starten, men Vestli blir for sterke. Vi blir straffet med utvisninger og spiller 8 minutter i undertall. I tillegg har vi 16 skudd som ikke går i mål. Vestli vinner 8-18.

Arne oppsummerer kort etter kampene. Prestasjonene svinger voldsomt. I perioder spiller vi veldig godt, men også dårlig når vi senker oss ned på bunnivå. Vi lykkes med flere og flere overganger i kampene. Jeg er også fornøyd med begynnelsen i kampene. Da løper vi kantoverganger hele tiden, noe som fører til rom for bakspillerne. Utover i kampene stoppet noe av disse bevegelsene opp, og det er vanskelig å få korrigert når det er bare en omgang og ingen mulighet for timeout.

Vi får bare fortsette å trene på dette videre, og vi gleder oss til mange tette og fine kamper etter nyttår.

Send en hilsen til jentene her. Se bilder fra kampene her.

Fjellhammer stakk av gårde med pokalen i år etter å ha slått Degernes 13-12 i finalen.

Top