Hjem / Nyheter / Fjellhammer – Larvik 18-41

Fjellhammer – Larvik 18-41

Skrevet

Jentene på elitekamp
Onsdag 30. januar tok jenter 91 turen til Lørenskoghallen for å se elitekampen mellom Fjelhammer og Larvik.

Selv om kampen aldri ble spennende, var det artig og lærerikt å se på kampen. Allerede fra første sekund tok Larvik med Linn Kristin Riegelhuth i spissen føringen i kampen. Til pause sto det 8-20 til Larvik. Andre omgang fortsetter på samme måte. Fjellhammer viser frem mye godt spill, men Larvik er i en egen klasse. Tilslutt står det 18-41 på tavla i Lørenskoghallen. Morsomt å se at Stine Bredal Oftedal (Som de fleste av våre jenter har spilt mange kamper mot) er en av de som dominerer på banen og fullt fortjent ble kåret til Fjellhammers beste spiller. Håper kampen ga inspirasjon til å fortsette å trene, sånn at laget kan utvikle seg videre og bli enda bedre enn det vi er i dag. Takk til Jon som skaffet oss billettene.

Top