Hjem / Nyheter / LHK-90 – Slitu 16-14

LHK-90 – Slitu 16-14

Skrevet

2 målseier i spennende kamp
Allerede på treningen fredag bestemte jentene seg for at det skulle trøkkes til mot Slitu, og før kampstart kunne vi se på jentene at de var ekstra tent. Dette resulterte i en herlig arbeids seier fra jentene, hvor alle hevet seg flere hakk opp fra forrige kamp.

Arne så dagens motstandere slå Fet i november. Dermed visste vi at Slitu hadde et par bakspillere med gode skudd, og at de var flinke til å spille inn til strek. Så taktikken ble lagt opp ut ifra dette.

1.omg.
Før det har gått 4,5 minutt har Slitu greid å få 5 innspill til strek, selv om vi visste at dette ville komme. Arne får justert forsvaret og etter dette får Slitu knapt en skuddsjanse. I løpet av de 17 siste minuttene scorer de ikke et eneste mål, noe som vitner om knallhard jobbing i forsvar + en keeper som tar det som kommer. Vi går til pause på stillingen 6-6.

2.omg.
Igjen er det Slitu som kommer best i gang. Etter noen enkle angrepsfeil kontrer Slitu inn 3 mål og har føringen på stillingen 7-9. Arne bestemmer seg for at vi skal ta ut Slitu sin venstreback. Dette viser seg å være et genialt trekk. I de neste 10 minuttene går jentene opp til 14-10. Igjen takket være knallhard jobbing i forsvar. Slitu tar timeout og når vi starter igjen har de lagt om til offensivt forsvar. Vi blir litt rådville i angrep og kaster bort noen enkle baller, som vi blir straffet hardt med kontringer imot. Da er det godt å ha en keeper som tar et par matchredninger. Først en strafferedning, så en redning på kontring. Arne tar timeout i på stillingen 15-13 i det 22. minutt. Han ber jentene roe seg ned å se etter de enorme lukene som blir når Slitu spiller så offensivt som de gjør. Når Stine slåss inn det siste målet og sluttsignalet går står det 16-14 i vår favør.

Etter kampen var Arne godt fornøyd med gjennomføringen. Godt forsvarsspill, vi tar løpene hjem og får hindret en del kontringer til Slitu. Fremover lykkes vi med flere trekk, og vi ser flere og flere resultater av det vi driver og øver på trening.

Dagens lag besto av: Jeanette, Veronika, Maiken, Marte, Stine, Siri, Bettina, Ine, Cecilie og Andrea

Se bilder fra dagens kamp her.
Se andre resultat og tabell her.
Send en hilsen til jentene her.

Top