Hjem / Nyheter / Ski-LHK-90 19-11

Ski-LHK-90 19-11

Skrevet

Bra 2. omg. av jentene
Første kamp i B1 sluttspillet skulle vise seg å bli en tøff batalje hvor første omgang bar preg av en lang juleferie.

10 jenter var klare til oppgjøret mot Ski i første serierunde i B1 sluttspillet, som er et hakk opp fra i fjor. Elisabeth (ut sesongen) og Martine (slutten av januar) er fortsatt ute med skader.

Vi kommer ganske bra i gang og scorer det første målet. Helt frem til stillingen 3-3 ser alt greit ut, men så skjer det noe med hele laget. I løpet av de neste 16 minuttene scorer Ski hele 8 ganger uten at vi for en eneste nettkjenning. Lagene går til pause på stillingen 11-3 til Ski.

I pausen er det en ganske misfornøyd og rådvill gjeng som sitter og ikke helt skjønner hva som gikk galt i første omgang.
Arne forklarer om tellefeilproblemet vårt i forsvar når vi spiller 5:1. Vi blir enige om at ledelsen til Ski er for stor til å tas igjen, og at andre omgang skal brukes til å trene på overganger i angrep samt få justert forsvaret.

Det er som å se et helt nytt lag komme ut på banen i andre omgang. Forsvaret sitter mye bedre og fremover greier vi å spille oss til gode målsjanser, som resulterer i mål. Tilslutt står det 19-11 til Ski.

Arne oppsummerer etter kampen. Første omgang sliter vi med å telle riktig i forsvar. Når vi spiller 5:1 må vi bli flinkere til å sideforskyve forsvaret etter ballen. Dette får vi justert i pausen og fungerer bra i andre omgang. I tillegg må vi bli mer gjerrig med ballen. Vi gjør ting litt for vanskelig noen ganger. I stedet for å spille nærmeste medspiller, velger vi for ofte å kaste langpasninger med høy risiko. I tillegg spiller vi 10 minutter av kampen i undertall. Som mange ganger før viser vi at vi kan spille jevnt med de beste(2.omg endte 8-8) Det som gjenstår er å få det gode spillet vi kan, til å fungere i 2×25 minutter. Vi får fortsette å trene videre å ha tro på det vi driver med, så vil resultatene komme etter hvert. Allerede til helgen har vi en ny sjanse til å bevise. Da mot Slitu.

Dessverre ingen bilder fra Skikampen, men du kan sende en hilsen til jentene her.

Top