Hjem / Nyheter / Bli med jentene på trening!

Bli med jentene på trening!

Skrevet

Til ære for fotografen!

Vi fikk lov å bli med på en treningsøkt en torsdag i november. Det er en bragd å få jentenes fulle oppmerksomhet lenge nok til å gi en beskjed, men Grete ser ut til å ha full kontroll.

Grete gir instrukser under trening

Etter oppvarmingsøvelser ble jentene delt inn i to lag. Så skulle ballen stusses i slalåm mellom oppsatte kjegler. Bare barnemat for enkelte, mens andre igjen syntes det ikke var fullt så enkelt – Øvelse gjør mester!

Vi stusser ballen!

Mye å holde styr på!

Etterhvert ble det treningskamp mot de andre 99-jentene, og her fikk vi se både tempo og innsatsvilje. Både Grete og lagleder Kristin fikk vist sine ferdigheter innenfor idretten.

Grete styrer kampen
Vil du være med så heng på!

Jentene ser ut til å trives både som håndballspillere, fotomodeller og intervjuobjekter. Vi spurte hva som var det morsomste med håndball, og der varierte svarene en del: Stå i mål, fange haler, skyte, treningskamp osv.

Alle var dog enige om at det aller morsomste var å spille kamp på ordentlig!

Trener Grete ble rost av alle spillerne, hun er grei, snill og ikke alt for streng! Det er tydelig at Grete trives med jentene også, ellers hadde hun vel ikke invitert hele laget til juleavslutning hjemme med pizza og brus på menyen?

Kjempekoselig, Grete !

Top