Hjem / Nyheter / Ås-LHK-90 14-12

Ås-LHK-90 14-12

Skrevet

Tap i god forsvarskamp
Søndag morgen var det tidlig oppmøte i Åshallen. I tillegg hadde vi justert klokka 1 time frem, så det var ikke alle som så like våkne ut ved ankomst.

Sist vi møtte Ås var i serien før jul, det ble en dramatisk kamp hvor vi hentet inn seieren i siste sekund. Derfor var vi fullt klar over at dette kom til å bli en tett og jevn kamp.

Før kampen repeterte Arne det vi hadde trent på sist fredag. Med sideforskyvning, og hvem som har ansvar for hvem i forsvar. Dette for å unngå de klassiske tellefeilene vi har hatt i noen kamper.

1 omgang starter nesten som vanlig i de siste kampene. Vi er ikke helt våkne og gjør noen enkle feil, som straffer seg og vi kommer på etterskudd i målprotokollen. I en periode er vi tre mål etter, men til pause viser tavla7-6 til Ås.

2 omgang starter som første. Vi fortsetter med å spille godt i forsvar, men er ikke effektive nok fremover på banen. Når sluttsignalet går står det 14-12 til Ås.

Etter kampen sier Arne at han er godt fornøyd med at vi slipper inn kun 14 mål, men vi scorer for lite. Vi spiller oss til nok sjanser i en tøff og jevnspilt kamp. Noe 8 straffer til oss, 3 utvisninger til LHK og 5 utvisninger til Ås vitner om. I tillegg teller vi feil et par ganger i forsvar, noe som fører til at Ås scorer to ganger i undertall. Slike feil må vi luke bort.

Nå er serien over og vi havnet sist i B1 sluttspillet. Likevel sier vi oss fornøyd, vi har tatt poeng og spilt jevnt med alle lagene. Det er kun enda mer fokus og innsats på treningene fremover, så vil disse kampene tippe i vår favør etter hvert.

Se bilder fra kampen her. Se video fra keeperoppvarmingen her.

Top