Hjem / Nyheter / Lærerik helg i Vollenhallen

Lærerik helg i Vollenhallen

Skrevet

Neptun 2008
I helgen ble årets trenerseminar Neptun arrangert i Vollenhallen, Asker. I år var det 125 trenere fra forskjellige klubber som var påmeldt Blant de var 5 trenere fra LHK-90. På bildet er Magnus Wislander.

Seminaret startet fredag kveld med to økter og ble avsluttet på lørdag ettermiddag. Øktene var fordelt på forskjellige temaer; coacing, målvaktsspill, kantspill, finter, 6:0 forsvar, linjespill og kontringer/retur. Instruktører i år var Magnus Wislander, Morten Arvidsson, Erik Andersen og Rune Giske.
Trenerne Svein Risberget, Jan Terje Sem, Hans Bjarte Bøe, Jon Doblough og Arne Sæther representerte LHK-90. Arne kunne rapportere at det var et meget lærerikt seminar som absolutt er å anbefale for andre trenere.

Top