Hjem / Nyheter / LHK-90 – Degernes 20 – 20

LHK-90 – Degernes 20 – 20

Skrevet

Uavgjort i spennende kamp
Fredag 7. mars var det klart for utsatt seriekamp i Skedsmohallen mot Degernes. Dette er et lag vi visste kunne spille god håndball, etter at vi så dem gå ubeseiret frem til finalen i julecupen i Rælingen.

For første gang denne sesongen stilte vi med tilnærmet fullt lag. Kun Elisabeth sto over, men om noen måneder er hun klar igjen også.

1 omgang. Tendensen fra de forrige kampene fortsetter. Vi legger listen høyt å trykker til i forsvar. Likevel greier Degernes å får en liten ledelse på oss som de holder til pause. (8-11)

2 omgang Degernes tar føringen igjen, men vi biter oss fast. På det meste er de oppe i en 4 målsledelse. På stillingen 15-18 og i underkant av 8 minutter igjen tar Arne timeout. Her foretar han noen nødvendige justeringer og motiverer til videre innsats. Etter dette kryper vi sakte, men sikkert inn på Degernes. Selv i undertall slipper vi de ikke fra oss. Når sluttsignalet går står det 19-20 til Degernes, men vi har blitt tilkjent et direkte frikast. Dette settes kontant i krysset, og jubelen står i taket. Et velfortjent poeng var sikret.

Et skår i gleden var at Bettina fikk et kraftig overtråkk i slutten av første omgang. Hun ble sendt på sykehus for nærmere sjekk., hun har det etter forholdene bra og vi håper hun er snart tilbake.

Etter kampen oppsummerer Arne slik. Vi spiller igjen en god kamp i forsvar, men vi har en del å jobbe med i angrep. Vi gjør flere feil forover på banen som vi må få luket bort, men jeg er alt i alt fornøyd med innsatsen og at vi får med oss et poeng i dag.

Se bilder fra kampen her. Send en hilsen her.

Top