Hjem / Nyheter / Adrenalin kick

Adrenalin kick

Skrevet

Kjempemorsom dag på Gigagøy
Tidlig i mars skulle alle spillerne på J-91 komme med forslag til hva vi kunne finne på sammen utenfor håndballbanen. Det som fikk flest stemmer var Lazerzone på Gigagøy.

Lørdag 5. April var det klart for gjennomføring. Vi møttes på Gigagøy kl. 11.45 og fikk en rask innføring i hva spillet gikk ut på. Vi fikk på oss et utstyr som besto av en vest og en laserpistol. Vesten hadde 5 treffpunkt som registrerte treff av laserstrålen. Det var om å gjøre å treffe fienden for å samle poeng. I 2 etasje var en topp moderne lazerzone på over 600 kvm med den nyeste teknologien innen ”Lazerkrig”. Vi var 13 stk som ”kriget” samtidig i en labyrint med heftig musikk, lyd og lys. Etter 1 time med adrenalin kick var det en svett gjeng som ruslet bort på Egon for å innta en god lunch.
Krigen ble vunnet av det oransje laget, og for å se hvem det var er det bare å trykke her.

Top