Hjem / Nyheter / FLYBALL FINALEFLIGHT 11.04.08

FLYBALL FINALEFLIGHT 11.04.08

FLYBALL - håndballek for jenter og gutter! J92 spilte seg til finaleflighten i Flyball 2008!!

Den 11.04 var spillere, trenere og foreldre fra J92 samlet til Flyballfest i Nannestadhallen.

Kampprogrammet denne fredagen strakk seg fra første innledene kl. 18:40 til siste innledende kl. 00:20 natt til lørdag. Jentene bet godt fra seg i de innledende kampene og vant sin pulje. Dette førte til semifinale mot Skedsmo 2 kl. 01:40. Denne kampen vant de veldig overbevisende, 2-0.

Dermed var det klart for finale mot Kjelsås, denne ble spilt kl. 03:20. Kampen ble som enhver finale skal være tett og spennende. Jentene våre vant 1.omgang, i 2.omgang ble stillingen uavgjort og omgangen måtte avgjøres med Golden Goal (første målet vinner). Kjelsås scoret først og vant 2. omgang. For å avgjøre hvem som skulle ta med seg gullet hjem, måtte jentene gjennom solo mot keeper. I seg selv er dette nervepirrende for keeper og utespiller, og det ble ikke mindre nervepirrende med tanke på at dette var finalen. Kjelsås trakk det «lengste strået» og vant til slutt. De tok med seg gullet hjem!

Jeg vil si at vi VANT sølv, og vil ære spillerne våre får den flotte innsatsen hvor alle bidro til at vi alle fikk en minneverdig, morsom og spennende Flyballfest. På sølvlaget spilte; Cecilie (keeper), Marthe P., Elisabeth M., Silje, Trine, Karoline og Elisabeth S.B.

Glade sølvvinnere!! (lørdag 12.04. kl. 03:55:)