Hjem / Nyheter / LHK-90 – Frogner 21-17

LHK-90 – Frogner 21-17

Skadene forfølger oss
Elisabeth var tilbake. Martine spilte igjen. Men det var likefullt et fortsatt skadeskutt J16-lag som møtte Frogner J17 til treningskamp i Skedsmohallen tirsdag 8. april.

På treningen dagen før skadet både Maiken og Marthe seg. Derfor satt Marthe på tribunen og Maiken hinket rundt på krygger. Fra før av var Bettina ute. Dessuten sliter flere av de andre spillerne. Både Stine og Martine spiller med støtte. Håpet er at alle er friske og raske igjen til Baldus Cup i slutten av måneden.

1. omgang:
Frogner stilte med et J17 lag. Et hobbylag som trener to ganger i uken og har det gøy sammen, fortalte mammaene på tribunen. Frogner-jentene startet imidlertid best. 2-0 ledet de før vi utlignet og lå foran resten av omgangen. På det meste ledet vi med fire mål. Både skudd, rush og gjennombrudd fra kant og strek, registrerte vi. – 1. omgang er ikke så verst. Men jentene er ikke 100 prosent konsentrerte. Vi gjør for mange feil, oppsummerer Arne.

2. omgang:
Tellefeil i forsvaret. Personlige feil i forsvar og angrep. Frogner-jentene biter seg fast og utligner ledelsen vår. Arne roper og dirigerer fra sidelinjen. Men Frogner-jentene fortsetter å kontre inn mål. Et par ganger får også skytterne deres gå opp å score. Dog er vi – også på en ikke alt for god dag – det beste laget og vinner fortjent. 21-17 blir resultatet når dagens dommere, Mari og Wiggo, blåser av matchen.

– Dette laget skulle vi vunnet klart over. Hadde vi møtt Rygge idag, hadde de blåst over oss med 20-30 mål. Men det var også nyttig. Noen av spillerne fikk gode opplevelser også i dag. De innfridde og fikk svar på treningengen de har nedlagt i det siste, sier Arne.

Han forteller at treningene fremover blir oppkjøring mot Baldus Cup. Han og Ole-Martin er ogs innstilt på et nytt returmøte med Frogner J17 om et par uker. Frogner hadde lyst på en ny match.

Det var nok ikke Frogner-supporterne i mot:

– Det var moro, dette. Jentene tapte en del før jul. Men etterpå har de vunnet. Kampen mot LHK-90 idag syntes vi var skikkelig bra, sa mammaene vi snakket med på tribunen.

Også vi gleder oss til en ny fin kamp.

Bilder fra kampen kan du se her.