Hjem / Nyheter / NitHak vant toppkampen

NitHak vant toppkampen

Skrevet

Dagens kamp i Lihallen mot NitHak ble en utfordring. Jentene gikk til kampen med godt mot og var instilt på å yte god motstand mot serielederen. Respekten for gode NitHak jenter var lagt igjen i garderoben, men det skulle vise seg at motstanderen ble for tøff. Kampen gikk i et høyt tempo og begge lag ville vise sine ferdigheter. Godt forsvarspill, fine kontringer, flotte langskudd og flere keeper redninger gjorde sitt til at første omgang ble målfattig. Det er lenge siden det kun har vært skåret syv mål etter de første 20 minuttene. Første omgang endte 5-2 til NitHak.

Andre om gang ble lik som den første. NitHak var stadig ett hakk foran våre jenter og vi ble lenger og lenger etter i målprotokollen. Selv med to keepere som gjorde sitt beste, ble det til slutt 17 baklengsmål.

NitHak var det beste laget og vant tilslutt fullt fortjent 17-9.

Top