Hjem / Nyheter / Dommerkvoten fylt opp for 2008/2009-sesongen

Dommerkvoten fylt opp for 2008/2009-sesongen

Skrevet

LHK-90 får to nye kvotedommere
Dommeransvarlig Eva Semmerud er fornøyd. Neste sesongs kvote med regionsdommere er fylt opp. To nye dommere fra J16 er også på plass.

– Ja. Endelig er alle dommerne på plass for neste år. Vi fikk Camilla og Elisabeth fra J16 klare i går. Dermed er alt klart, sier Eva på telefon fra Lørenskoghallen, der hun følger en tett og jevn kamp med LHK-90 J15 under innledningen av Bon Aqua Cup.

Eva forteller at det blir 7 kvotedommere kommende sesong. De kommer til å bli ledet av dommerveileder Vibeke Alnæs. Vibeke er dommer fra gammelt av og også lagleder på J15.

– Vi vil få flere dommere også. Såkalte laugsdommere. Men jeg vet ikke hvor mange før til høsten. Da skal vi ha møte og samle trådene, sier Eva.

Det er viktig at LHK-90 har mange nok dommere. Du må ha et visst antall kvotedommere som du stiller med i serien. Hvis ikke risikerer du og måtte trekke lag.

Det har LHK-90 heldigvis unngått. Noe av hemmeligheten er at alle J15-lagene får dommerkurs. Det fikk J15 også i vår. Og to av dem gårnå på som kvotedommere. En del starter som laugsdommere.

– Med det skal LHK-90 være godt forspent neste sesong, sier Eva.

Vi skal presentere alle dommerne våre senere på nettsiden, men her nevner vi noen av dem som fortsetter. Nestorene Ivar Gundersen og Steinar Vestly gir seg nemlig ikke.

Og Stine og Maiken fra J17 fortsetter også. Det samme gjør Mari fra damelaget.

Dommerne har sin egen side på LHK-90s nettsted. Du kan lese mer om dem ved å gå via menyen til venstre.

Top