Hjem / Nyheter / Gode motstandere i Bonaqua turneringen.

Gode motstandere i Bonaqua turneringen.

Skrevet

Bonaqua turneringen i helga bød på sportslige utfordringer. Det var en bra turnering med flere gode lag fra østlandet. Våre beste motstandere i serien, flere gode Oslo lag og Rygge som vi møtte i semifinalen i Baldus cup. Utfordringene sto i kø og denne gangen ble det litt for vanskelig. Gruppespillet gikk greit unna med fire kamper på fire timer. Vi kom på andreplass i pulja etter tre seire og en uavgjort. Poengtapet kom mot Fjellhamar som senere tapte finalen med 10-15 mot NitHak.

Jentene viste nok en gang god tæl og vilje og at de er gode nok til å kjempe jevt mot de beste. Stabæk ble litt for flinke for oss i kvartfinalen, tap 9-7

Hmmm. Tøffe tak mot sterke Stabæk jenter. Mye armer…

Top