Hjem / Nyheter / LHK-90 har fått eget Old Girls lag

LHK-90 har fått eget Old Girls lag

«Dynamite Girls» i full trening
Klubbleder Svein O. Solberg har begeistret døpt gjengen «Dynamite Girls». LHK-90 har – takket være Lise Rydje – fått et eget Old Girls-lag. 23 mammaer og ivrige mosjonister dukket opp på første trening.

Primus motor bak etableringen av et Old Girls lag er Lise Rydje.

Lise Rydje har vært trener, lagleder og i mange år ledet Allidrettskolen. Dessuten har hun vært med på å sette i gang lag – senest et guttelag født i 1990.

Så mange som 39 meldte seg interessert, da Lise sendte ut forespørsel om det var noen i Lillestrøm og omegn som ønsket å holde seg litt i form og ha det moro med håndball. Bare fra allidrettsgruppa var det 25 som meldte at dette ville de være med på. Og 23 av disse ønsket å starte opp allerede i april, resten i august.

.
– Vi har startet oppp treningen på tirsdager kl. 20.30 – 22:00. Det er kjempemoro, sier Linda Solheim i styret, en av dem som kastet seg på Lises supre ide.

Nå trener hun så ofte hun kan – og så mye som nakke og ryggsmertene tåler.

– Målet for flere av oss er å komme med på laget til veterean-NM, sier hun.

Ideen til det hele fikk Lise da hun som allidrfettsleder i LHK-90 fikk forespørsel fra mange ”loppetass”-mammaer om LHK har en treningsgruppe for voksne damer.

Disse ønsket å trene håndball, spille noen treningskamper, men først og fremst få en arena på samme sted som barna. Da Lise fortalte styret dette, var alle straks i fyr og flamme. Ikkelenge etter sendte Lise en e-post ut til alle klubbens lagledere.

Dermed var det gjort.

Har du lyst å være med, ta kontakt med klubben. Mailadresse og telefon finenr du i kontaktmenyen øverst på førstesiden.