Hjem / Nyheter / Rommen – LHK-90 20-22

Rommen – LHK-90 20-22

Skrevet

Nok en seier for damelaget
Torsdag kveld ble den utsatte kampen mellom Rommen og LHK-90 spilt i Haugenstuahallen. Her manglet det både sekretariat og kamprapporter, men kampen ble avviklet og endte med en fortjent seier til oss.

Ved oppmøte var de fleste spillerne klar for å reise kjærringa, etter den litt mindre vellykkede kampen mot Kråkerøy tidligere i uka. Arne gikk gjennom punktene hvor det var store forbedringsmuligheter på etter sist kamp. Stikkordene her var konsentrasjon og spill på det sikre.

1. omgang
Vi starter oppskriftsmessig med ledelse. Hele omgangen gjennom er vi i føringen. Det som har blitt vårt varemerke er tøft forsvarsspill. Vi går hardt inn i alle dueller, i tillegg spiller vi bra i angrep. Til pause leder vi 8-12

2. omgang
Fortoner seg ganske lik som første, men Arne må ta en time-out midtveis for å roe ned jentene litt. Vi er litt hissige til å stikke på kontring, og mister med det en del returer fra keeper. Etter dette kontrollerer vi seieren inn til 20-22

Oppsummering fra Arne
En flott arbeids seier fra jentene. Alle sammen står på og kjemper i 2×30 min. De har blitt gode i forsvar, og i dag lykkes vi bedre fremover på banen. Vi scorer flere mål, etter fine overganger og opprullinger. Søndag blir det nok en tøff kamp. Da møter vi Høland som på lik linje med oss er ubeseiret hittil.

Dagens målscorere:
Marte 5, Cecilie 5, Anne Kim 3, Siri 3, Elisabeth 2, Stine 2, Veronika 1, Andrea 1

Utvisninger:
3 x 2 min.

Se bilder fra kampen her. Se andre resultater og tabell her. Send en hilsen her.

Top