Hjem / Nyheter / Drøbak/Frogn – LHK-90 16-24

Drøbak/Frogn – LHK-90 16-24

Skrevet

J17 videre til ¼ finale i Umbrocupen
Før kampen var det en ganske spent stemning i laget. Vi visste ikke noe annet om Drøbak/Frogn, enn at de slo Fet med 6 mål i regionserien for fjorten dager siden. Derfor regnet vi med at det skulle bli en tett og tøff kamp.

Elisabeth sto over i dag pga en hodesmell og Andrea var forhindret i å være med. Dagens lag besto av Jeanette, Siri, Maiken, Marte, Stine, Anne Kim, Verro, Ine, Bettina og Cezza.

1 omgang:
Drøbak/Frogn får straffekast i sine 2 første angrep og tar føringen. Sakte men sikkert begynner vi også å sette våre sjanser. Når Siri utligner til 4-4 sier vi takk og farvel til D/F. Vi går direkte opp i en 5 måls ledelse. Mot slutten av omgangen sovner vi litt, så til pause står det 9-10 i vår favør.

2.omgang:
Her spiller vi rett og slett strålende håndball. Vi står som en mur i forsvar, i tillegg til at vi putter mål i andre enden av banen. Vi gir oss ikke før vi har slått Drøbak/Frogn med hele 8 mål. 16-24 står det på tavla i Frognhallen når jentene tar bølgen foran ett fabelaktig publikum.

Arnes oppsummering:
I dag var vi gode. Nøkkelen til det gode resultatet er forsvarsjobbingen. Vi greier å løse problemet vi har slitt med tidligere. Hvem som går ut og støter og hvem som har ansvaret for linja. Alle jentene er på tå hev og jobber godt i dag. Hadde vi ikke spilt som vi gjorde kunne det fort blitt stygge tall, for D/F hadde gode og hurtig skyttere. En fin lagseier hvor alle er med og bidrar.

Dagens målscorere:
Ine 5, Cezza 5, Marte 4, Siri 4, Stine 2, Anne Kim 2, Bettina 1, Maiken 1.

Utvisninger:
2 x 2 minutt

Se bilder fra kampen her. Se andre resultat i Umbrocup her. Send hilsen her.

Top