Hjem / Nyheter / J12 til finale i Rælingen julecup!

J12 til finale i Rælingen julecup!

Skrevet

Bra!
Jublene superjenter!

Flott innsats gav 2. plass for J12.

Etter en utrolig spennende og god semifinale mot Nannestad, ble det finale for J12 i Rælingen Julecup. Ellevill jubel blant jentene etter en fantastisk innsats mot et godt Nannestad lag.
Finalen ble spilt mot serievinner Fjellhamar som ble for sterke denne gangen.
Vi gratulerer Fjellhamar med seieren.

En lang julerferie slo positiv ut for et forsterket LHK-90 J12.
Med kun åtte 12-åringer, ble Oline, Pernille og Live fra J11 med slik at vi kunne stille lag. Og hvilken hjelp! Disse gode målhungrige 11-åringene dunket inn hele 15 mål!!

Lydnivået i garderoben før første kamp var astronomisk. Mye å skravle om for disse blid-jentene etter 3 ukers håndballferie.
Første kamp mot FIL visste vi ble tøff. LHK-90 kjempet godt, men lå under 0 – 3 til pause.
Depper jentene da? Neida de kliner til og vinner andre omgang 3 – 2! Gratulerer!
Godt forsvarspill og mere enn godkjent av Live som dundret inn 3 mål!

Neste motstander var Høland. En kamp vi måtte vinne for å klare avansement til A-sluttspillet. Jentene stod på i 2*10 min og feide Høland av banen med 8 – 1. LHK-90 leverte meget godt forsvarspill og keeper Vilde plukket det som forsvaret ikke stoppet.

Gjerdrum var motstander i siste kamp i puljespillet. Gjerdrum var sjanseløse mot et LHK-90 som fortsatte sitt meget gode forsvarspill. Kampen endte 9 – 1 og semifinaleplass var et faktum.

Etter en god natts søvn møtte vi et tent Nannestad i semifinalen i en «rysare» av en håndballkamp. Definitivt ikke noe for frynsete nerver og dårlig hjerte. Full gass fra start på begge lag som fulgte hverandre tett hele veien.
Nannestad ledet 5 – 4 til pause.
Med Marit’s gode ledelse og jentenes fantastiske innsats i andre omgang, klarte LHK-90 å hale i land en 10 – 9 seier. Fenomenalt bra og årsbeste; ja vår klart beste kamp siden vi utklasset Oppsal i serien i fjor!

LHK-90 gav gass i finalen, men et godt Fjellhamar ble for sterke. Til pause stod det 2 – 5.
Jentene spilte godt i forsvar, men FIL seg jevnt i fra og vant fortjent 8 – 3. (skal vi aldri slå dem?) Stor honnør til to veldig gode dommere i finalen! Sjelden vi har så gode kampledere.

På LHK-90’s lag spilte; Maiken, Silje, Helei, Marte L, Ingvild, Sandra, Oline, Pernille, Live og Marte I. Keeper Vilde.

Som bevis for kjempbra innsats i Rælingen Julecup, mottok Vilde på vegne av LHK-90, pokalen for 2. plass.

GRATULERER!!!!!

Vilde mottar pokalen

Top