Hjem / Nyheter / LHK-90 – AFSK/BSK 27-22

LHK-90 – AFSK/BSK 27-22

Skrevet

Seier på klubbkvelden
Aurskog og Bjørkelangen har denne sesongen meldt på et samarbeidslag i nivå B i J-17 regionserien. Der har de gjort sakene sine godt og topper tabellen pr. i dag. Vi havnet nest sist i nivå A serien, så alt lå til rette for et tett oppgjør.

Dagens lag besto av:
Jeanette, Veronika, Maiken, Elisabeth, Stine, Anne Kim, Siri, Cecilie, Ine, Bettina, Andrea

1. omgang.
Som ventet følger lagene hverandre hele omgangen. Vi sliter med å få kontroll AFSK/BSK sin strekspiller og midtback. De skaper gjentatte problemer for oss, men samtidig setter vi også våre sjanser når vi er i angrep. Til pause ligger vi under 9-10

2. omgang.
AFSK/BSK henger godt med til stillingen 16-15. Da legger Arne om til 4:2 forsvar å vi løser forsvarsproblemet vårt mye bedre. Sakte men sikkert drar vi i fra. Tilslutt står det 27-22 til oss.

Arnes oppsummering:
En grei kamp. Vi greier ikke å løse problemet med strekspilleren i første omgang. Hun og midtspilleren gjorde det meste for AFSK/BSK. Litt ut i andre omgang legger vi ut to merker, og da går det mye bedre. I angrep gjør vi mye bra. Flere av jentene løftet i dag blikket og så mot mål. Det fører til mange fine gjennombrudd. Faktisk noterer alle seg på scoringslista i dag. Vi vinner tilslutt på at vi er bedre trent enn motstanderen og står distansen ut. Det er vel det som er forskjellen på nivå A og B.

Dagens målscorere:
Siri 6, Cezza 5, Stine 3, Bettina 3, Ine 3,Verro 2, Andrea 2, Maiken 1, Elisabeth 1, Anne Kim 1

Utvisninger:
1 x 2 minutter.

Se bilder fra kampen her. Send en hilsen her.

Top