Hjem / Nyheter / LHK-90 – Skogstrand 13-28

LHK-90 – Skogstrand 13-28

Skrevet

Tøff motstand i runde 2 i Østlandsserien.
Skogstrand gikk ubeseiret gjennom høstens J-18 regionserie. I tillegg vant de Nordstrand Cup i august. Derfor var vi klar over at vi ville møte et lag som ikke ville gi oss noe gratis.

Taktikken var å bruke tid i angrep. Spille sikre pasninger som ville frata Skogstrand muligheten til å rushe oss i senk. Samt fortsette med forsvarsjobbingen som vi etter hvert har blitt gode til.
Dagens lag besto av Jeanette, Siri, Maiken, Elisabeth, Stine, Anne Kim, Veronika, Cecilie, Ine, Andrea og Kristina.

1. omgang.
Vi henger godt med. Etter halvspilt første omgang er vi bare 2 mål bak Mot slutten av omgangen merkes tempoet. Vi får 2 utvisninger og Skogstrand går til pause med 5-12 ledelse.

2. omgang.
Etter en litt nølende start biter vi oss fast på Skogstrand. Riktig nok 10 mål bak, men avstanden er lik stort sett i 20 minutter. Mot slutten viser Skogstrand at de er en klasse bedre enn oss og vinner tilslutt 13-28

Arnes oppsummering:
Det er bra at vi greier å score 13 mål mot en så god motstander som Skogstrand. Det er et langt bedre lag enn vi er pr. i dag. Vi får ta dette som en god trening på å spille mot offensivt forsvar. Da er det kun å få i gang bevegelsene som gjelder. Vi har begynt å få i gang noen løp, men her må vi bli bedre. Flere må være i fart og vise seg frem. Vi får bruke de neste kampene til å trene mer på dette.

Etter kampen får vi noen ord med Skogstrands lagleder Lars Ketil Liane. Han kan fortelle at deres mål er å vinne Østlandsserien. Det var en enorm skuffelse for jentene når de ikke greide å kvalifisere seg til Spar serien. Nå trener laget minst 5 dager håndball i uka + styrkeøkter. I tillegg går nesten alle på Idrettslinja på skolen. Han fullroser samholdet og treningsviljen i gruppa.

Dagens målscorere:
Maiken 4, Stine 3, Siri 2, Anne Kim 2, Cecilie 2

Utvisninger:
4 x 2 minutter

Her kan du se bilder. Se resultater fra Østlandsserien her. Send en hilsen her.

Top