Hjem / Nyheter / LHK-90 – Rommen 22-18

LHK-90 – Rommen 22-18

2 nye poeng til damelaget
Mens foreldrene lempet bilene fulle med baderomsvekter som vi har solgt til inntekt for Barcelona tur, hadde jentene taktikkmøte i garderoben. Arne gikk gjennom + og – etter Slitu kampen i J17 serien i går. Deretter ble slagplanen for dagens kamp mot Rommen lagt. Planen var like enkel som genial. Løpe, løpe, løpe, men med hele laget og aldri fortere enn at vi får med oss ballen.

Dagens lag besto av Jeanette, Veronika, Maiken, Marte, Elisabeth, Stine, Anne Kim, Siri, Cecilie, Ine, Bettina. Bare Andrea var forhindret i å være med denne gangen.

1 omgang
Jentene starter bra. Vi går rett opp i en 4 måls ledelse 6-2. Rommen tar time-out. Etter denne perioden melder vi oss litt ut av kampen. Hele 6 ganger scorer rommen før vi melder oss på igjen. Men en forrykende slutt med flere kontringer så går vi allikevel til pause med sifrene 10-9 til oss.

2 omgang.
Rommen starter med scoring og er à jour i protokollen. Men våre jenter går raskt opp i ledelsen igjen, og gir den aldri fra seg. De leder omgangen gjennom med 3-4 mål og når signalet går står det 22-18 på måltavla i Skedsmohallen. Jeanette leverer nok en strålende damekamp og ender i dag på 50 i redningsprosent.

Arnes oppsummering:
En grei kamp. Vi er et bedre lag enn Rommen og vinner fortjent. Vi lykkes med flere av trekkene i angrep, samtidig som vi scorer 6-7 mål på rush. På minussiden må vi ta med at vi blir litt hissig på grøten. Vi løper raskere enn ballen noen ganger. Ellers greier vi ikke å løse oppgavene i forsvar. Vi blir ikke enige om hvem som skal stå inne, og hvem som skal ut å støte. Dette fører til at vi lager store rom som Rommen utnytter godt i dag. Men alt i alt er jeg fornøyd og vi fikk to nye poeng.

Målscorere:
Bettina 5, Cecilie 5, Stine 4, Ine 3, Maiken 2, Siri 1, Elisabeth 1, Marte 1

Utvisninger:
1 x 2 minutter

Se bilder fra kampen her. Se tabell her. Send en hilsen her.