Hjem / Nyheter / LHK-90 – Vestli 20-23

LHK-90 – Vestli 20-23

Skrevet

Det holdt nesten for J17
Selv med tap sa Arne at det var opp mot sesongbeste for J17. Vi spiller veldig bra og henger med helt til vi går tom for krefter de siste fem minuttene.

Andrea og Veronika kunne ikke være med i dag, i tillegg var Cezza syk og regnet seg selv som halvveis med. Dagens lag besto av Jeanette, Siri, Maiken, Marte, Elisabeth, Stine, Anne Kim, Cecilie, Ine og Bettina.

1. omgang.
Vi får en strålende start på kampen. Vi står godt i forsvar, samtidig som vi setter sjansene i angrep. 5-1 står det på tavla når Vestli tar time-out. Jentene våre får beskjed om å fortsette som de har startet. Etter time-outen kommer Vestli mer inn i kampen samtidig som vi ryker på noen 2 minuttere. Etter 20 minutter for Stine sin tredje utvisning. Selv om det nesten ikke var kontakt mellom spillerne, må hun se resten av kampen fra tribunen. Likevel fortsetter vi å spille god håndball, og når Siri setter inn ballen 1 sekund før signalet går, leder vi 14-13 til pause.

2.omgang.
Vi leder hele veien til det er igjen 10 minutter. Da står det 17-17 og Vestli går rett etter opp i ledelsen for første gang i kampen. Jentene kjemper tappert, men flere er langt ned i kjelleren og helt tom for krefter. Allikevel biter vi oss fast og fullfører med stil. Vestli trekker denne gangen det lengste strået og vinner tilslutt 20-23

Arnes oppsummering:
Strålende innsats av jentene i dag. Vi spiller opp mot sesongbeste. Mye godt angrepsspill hvor Bettina blir frispilt og scorer 6 mål fra kanten. Vi henger med så lenge kreftene holder. Vi er litt uheldig og får et rødt kort, samtidig som vi hadde bare 1 ½ innbytter og det holdt ikke i dag. Men jeg er allikevel veldig fornøyd med det jentene presterer.

Målscorere:
Bettina 8, Ine 3, Marte 3, Siri 2, Anne Kim 2, Cecilie 1, Stine 1

Utvisninger:
3 x 2 minutter (1 rødt)

Bilder fra kampen kan du se her. Se andre resultater her. Send en hilsen her. Hva Vestli skriver om kampen kan du lese her.

Top